Wanneer de realiteit de verwachtingen teleurstelt: 16 keer waren mensen ontevreden

Janine image
door Janine

12 Oktober 2022

Wanneer de realiteit de verwachtingen teleurstelt: 16 keer waren mensen ontevreden
Advertisement

Het overkomt iedereen om zeer hoge verwachtingen te hebben, maar het is jammer wanneer je je realiseert dat de realiteit heel anders is. Als je bijvoorbeeld een product koopt, kijk je als eerste naar de foto. De hoop is dan dat het object hetzelfde is als de afbeelding die op de verpakking of op de website wordt weergegeven, maar helaas is dit niet altijd het geval.

Te vaak word je namelijk teleurgesteld door de realiteit van de dingen. Hier zijn daarom 16 afbeeldingen die beschrijven wanneer mensen ontevreden waren.

Advertisement

1. Apple Watch

1. Apple Watch

aGirlHasNo_username / Reddit

Misschien waren haar familieleden in de war toen ze om de Apple Watch vroeg, maar ze namen het in ieder geval letterlijk. Wie weet of ze teleurgesteld was of moest lachen toen ze het geschenk ontdekte...

Advertisement

2. Eiffeltoren

2. Eiffeltoren

CaptainPerhaps / Reddit

Er was haar verteld dat ze naar Parijs gingen om de Eiffeltoren te zien, misschien heeft ze beseft dat het niet het origineel was.

3. Baby Yoda

3. Baby Yoda

yrybalova/Reddit

Ze zien eruit als twee totaal verschillende objecten. Toen hij Baby Yoda bestelde, had hij zeker alles kunnen verwachten, behalve wat hem daadwerkelijk werd geleverd.

4. Bankhoes

4. Bankhoes

CameoAmalthea/Reddit

De bankhoes dient om de bank te beschermen tegen vlekken en stof, maar moet wel perfect om de kussens passen. In dit geval lijkt het bijna alsof er een deken op dozen is geplaatst om ze te verbergen.

5. Amandelen en chocolade

5. Amandelen en chocolade

Xxsax/Reddit

Amandelen dwingen je om meer en meer te eten, je neemt er een en je wilt er nog een. Jammer dat als je er in dit geval een pakt, je ze allemaal uit de doos haalt, het lijkt alsof ze aan elkaar gelijmd zijn.

Advertisement

6. Zoute muffin

6. Zoute muffin

bobthesnek63/Reddit

Meer dan een hartige muffin ziet het eruit als roerei, je kunt de ingrediënten niet eens onderscheiden.

7. Lekkernij

7. Lekkernij

Effectator/Reddit

Het lijken twee totaal verschillende producten. Op de doos zie je een reep gevuld met jam, de werkelijkheid is totaal anders: een cracker met "crème" die ongelijk verdeeld is.

Advertisement

8. Het portret

8. Het portret

irebelt3/Reddit

Alvorens een portret te laten maken, is het noodzakelijk om te begrijpen of de kunstenaar kan tekenen of niet. Dit meisje heeft haar eigen foto gestuurd, maar de foto lijkt een andere persoon te vertegenwoordigen.

9. Bloemencompositie

9. Bloemencompositie

rachiemb/Reddit

De bedoeling van deze bloemencompositie was om een ​​hondje te reproduceren, maar misschien is de bloemist daar niet in geslaagd, het ontbrak hem aan inspiratie.

Advertisement

10. De taart

10. De taart

MrTomas150/Reddit

Een meisje vroeg om een ​​taart in de vorm van Elsa uit de Disneyfilm Frozen, te oordelen naar het resultaat kende de banketbakker haar misschien niet.

11. SpongeBob

11. SpongeBob

LookingForMemesMaybe/Reddit

Dit ijsje had in de vorm van SpongeBob moeten zijn, jammer dat het veel meer op Polyphemus lijkt.

Advertisement

12. Tweety

12. Tweety

daniugri/Reddit

Op de afbeelding op de verpakking is de kanarie Tweety gereproduceerd, jammer dat de werkelijkheid totaal anders is. Als je de verpakking van het ijsje haalt, vind je een ander figuur.

13. Schoenen

13. Schoenen

daniugri/reddit

Hij dacht waarschijnlijk dat hij een echt paar schoenen had gekocht, maar toen ze arriveerden, realiseerde hij zich dat het pantoffels waren. We hopen dat ze in ieder geval warm en comfortabel zijn.

Advertisement

14. De auto

14. De auto

Deletraz/Reddit

Deze meneer nam zijn zoon mee om te kijken waar hij zijn kapotte auto 40 jaar geleden had achtergelaten. Hij vond het op dezelfde plek bedekt met planten en bladeren.

15. Bugs Bunny

15. Bugs Bunny

moodibun/Reddit

Als je niet wist welke vorm dit ijsje had moeten hebben, zou het onmogelijk zijn geweest om het terug te leiden naar Bugs Bunny, alleen de kleuren zijn hetzelfde.

Advertisement

16. Spaghetti

16. Spaghetti

Reddit

Je kunt je de teleurstelling niet voorstellen van iemand die een pakket opent en, in plaats van een berg spaghetti te vinden, een vloeistof onder ogen heeft die saus zou kunnen zijn en heel weinig pasta die in de saus zwemt.

In welke van deze situaties zou je het meest teleurgesteld zijn?

Advertisement