Hij knielt midden in het publiek en vraagt ​​haar ten huwelijk met een snoepring, ze draait zich om en gaat weg

Janine image
door Janine

14 Oktober 2022

Hij knielt midden in het publiek en vraagt ​​haar ten huwelijk met een snoepring, ze draait zich om en gaat weg
Advertisement

Als je aan een huwelijksaanzoek denkt, stel je je een perfect moment voor, een ontroerende scène die tot in elk detail is bestudeerd. Het kost echter tijd om alles perfect voor te bereiden, je moet de juiste ring kiezen, wachten op de beste gelegenheid en de woorden bedenken die je gevoelens het beste uitdrukken. Bij die gelegenheid doe je niets anders dan wachten op het antwoord en hopen dat er uiteindelijk een enkele lettergreep in de lucht weerklinkt: "Ja".

Misschien dacht deze man dat hij een lief en origineel aanzoek had gedaan, maar zijn partner dacht er niet hetzelfde over, gezien de reactie die ze had. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via canadianpartylife/Tiktok

Advertisement
canadianpartylife/Tiktok

canadianpartylife/Tiktok

Een stel liep de trappen van het stadion af om naar de honkbalwedstrijd van Toronto Blue Jay en Boston Red Sox te kijken. Halverwege de trap echter stopt de jongen, na even te hebben geaarzeld vond hij dit het meest geschikte moment. Daarom draait hij zich om, omhelst zijn vriendin en fluistert "Ik hou van je” in haar oor.

Op dat moment doet hij een stap naar achteren, knielt en haalt een zwart doosje, het typische doosje voor een ring, uit zijn zak. Het meisje is verbaasd en kan haar geluk niet inhouden. Maar dan verandert plotseling haar uitdrukking.

Advertisement
canadianpartylife/Tiktok

canadianpartylife/Tiktok

Haar vriend pakte iets uit het doosje, maar ze merkt dat het om een snoepje in de vorm van een ring gaat. Na het zien van de lolly verandert het humeur van het meisje onmiddellijk. Die verrassing, die in plaats van haar had moeten laten glimlachen en ontroeren, zoals hij waarschijnlijk had gehoopt, leidde ertoe dat ze beslist niet erg positief reageerde. Zonder te aarzelen keerde ze hem de rug toe en liep weg.

Dit gebaar heeft internetgebruikers verdeeld. Velen vinden dat ze te haastig was, dat ze nog even had moeten wachten en dat hij kort daarna misschien de echte ring zou hebben gegeven. Sommigen rechtvaardigen het meisje echter omdat ze vinden dat als je een aanzoek doet, het goed moet worden gedaan, terwijl anderen de man hebben verdedigd omdat ze het erg lief van hem vonden.

canadianpartylife/Tiktok

canadianpartylife/Tiktok

Een van de gebruikers koos partij voor de jongen en vond het een schattig gebaar: “Ik zou zo'n aanzoek wel willen krijgen. De echte ring komt later wel, ik vind dat wat hij deed spontaan, ironisch, maar vooral erg lief was."

De video wordt onderbroken nog voordat de reactie van de vriend te zien is, het is niet bekend of wat hij deed een oprecht aanzoek of een grap was.

Wat vind jij, heeft hij een fout gemaakt bij het uitvoeren van dit alternatieve aanzoek of was zij verkeerd, door ervoor te kiezen om te vertrekken?

Advertisement