Kun jij 3 potloden met dubbele punt vinden in minder dan 20 seconden? De merkwaardige visuele uitdaging

Janine image
door Janine

08 Juni 2023

Kun jij 3 potloden met dubbele punt vinden in minder dan 20 seconden? De merkwaardige visuele uitdaging
Advertisement

Net als veel andere delen van ons lichaam hebben ook de hersenen van tijd tot tijd een flinke dosis training nodig. We blijven vaak vastzitten in de gebruikelijke routines en, misschien uit luiheid of vermoeidheid, omdat we niet echt bereid zijn om iets nieuws te doen en te proberen, waardoor we even plezier hebben en tegelijkertijd nadenken.

Hiervoor worden quizzen, visuele spelletjes en optische illusies gebruikt, en veel van deze tests zijn echte sportscholen waardoor we onze geest in vorm kunnen houden. Wat we je gaan aanbieden is erg beroemd geworden en is gedeeld en verwerkt door de site Noticieros Televisa. Wie zijn de protagonisten? Een groep leuke potloden, waaronder - in minder dan 20 seconden - ons wordt gevraagd er drie te vinden met dubbele punten. Klaar om te beginnen? Onthoud om niet meteen naar beneden te scrollen als je de oplossing niet wilt zien!

via Noticieros Televisa

Advertisement
Noticieros Televisa

Noticieros Televisa

Geheugen, visuele vaardigheden, rekenen, aandacht: er zijn zoveel dingen die op de proef gesteld moeten worden, allemaal met hun eigen specifieke bruikbaarheid. Er zijn veel uitdagingen zoals deze met potloden, en ze gaan vaak snel het web rond vanwege hun kenmerken en omdat veel mensen de oplossing niet kunnen vinden en zichzelf niet kunnen vergelijken met anderen.

Hier is de situatie nogal "verwarrend", we moeten het toegeven: om in zo'n korte tijd de drie potloden te vinden die twee punten hebben in plaats van één, moeten we echt onze observatievaardigheden tot het uiterste aanscherpen. Lijkt het je makkelijk? Probeer het maar: bekijk ze goed en probeer ze te identificeren tussen de anderen!

Heb je ze gezien? We verzekeren je dat ze er zijn, verborgen of liever gezegd gecamoufleerd tussen hun soortgenoten... Als je ze niet ziet, probeer het dan opnieuw, maar vergeet niet dat de tijd tikt! En als je ze simpelweg niet kunt vinden, scrol dan naar beneden voor de oplossing.

Advertisement

Oplossing

Oplossing

Noticieros Televisa

Daar zijn ze! Het zijn inderdaad drie potloden met twee punten, perfect gecamoufleerd in die dichte groep van gelijkwaardige voorwerpen. Kon je ze in minder dan 20 seconden vinden? Als je ja hebt geantwoord, heb je het heel goed gedaan, je bent een scherp waarnemer en een detail ontgaat je moeilijk! Als je ze daarentegen niet hebt gevonden, maak je geen zorgen: je bent niet de enige die in de problemen is gekomen door dit visuele spel, het was niet gemakkelijk.

Vergeet niet te laten weten hoe het je vergaan is!

Advertisement