16 keer waarin zelfs de kalmste persoon ter wereld zijn geduld heeft verloren

Janine image
door Janine

22 November 2022

16 keer waarin zelfs de kalmste persoon ter wereld zijn geduld heeft verloren
Advertisement

Een oud gezegde luidt: "kalmte is de deugd van de sterken", maar soms lijkt het onmogelijk om kalm en sereen te blijven. Hoewel men zich altijd goed moet gedragen en alle acties van andere mensen moet accepteren, kan men bij bepaalde soorten gedrag en gebeurtenissen niet onbewogen blijven. Hiervoor kun je niet anders dan in stilte woedend worden.

Hier zijn 16 foto's die situaties laten zien waarin zelfs de kalmste persoon ter wereld zijn geduld zou verliezen.

Advertisement

1. Parkeerplaats

1. Parkeerplaats

Amazing-Dinner8391/Reddit

Hij heeft besloten de auto voor de deur te parkeren, jammer dat er niet eens de ruimte is om de sleutels in het slot te steken om zo zijn eigen huis binnen te komen.

Advertisement

2. Walnoten

2. Walnoten

DimWatson/Reddit

In dit geval probeerde hij een walnoot te openen, maar tijdens het gebruik van de notenkraker brak deze. Hij bleef met een van de handvatten in zijn handpalm achter.

3. Blikje

3. Blikje

lunchisgod/Reddit

Je kunt het blikje niet openen zonder te voorkomen dat het prijsetiket erin valt.

4. De sleutel

4. De sleutel

rocksarefun203/Reddit

Het kan iedereen overkomen die probeert het huis binnen te komen en wordt buitengesloten, omdat de sleutel is gebroken en in de spleet is komen te zitten. Nu zul je een slotenmaker moeten bellen.

5. Pudding

5. Pudding

sebasti02/Reddit

"Ik opende de koelkast en pakte de pudding. Ik probeerde hem langzaam te openen, maar het lukte me niet om de verpakking perfect te openen."

Advertisement

6. Gum

6. Gum

iweatherseed/Reddit

Toen ze besloten de gum aan het uiteinde van dit potlood te plaatsen, dachten ze er niet al te veel over na. Op deze manier is het onmogelijk om uit te wissen.

7. Geld in de wasautomaat

7. Geld in de wasautomaat

BocceBurger/Reddit

Controleer altijd de zakken voordat je je broek in de wasmachine stopt.

Advertisement

8. Kleuren

8. Kleuren

predenojxb/Reddit

Het openen van de doos in de hoop 150 stiften te vinden en vervolgens ontdekken dat er maar de helft in zit, maakt je niet alleen boos, maar stelt ook degenen die het hebben gekocht teleur.

9. Bankjes

9. Bankjes

ActuallyWrite206/Reddit

Eén van hen wordt gedwongen om andersom te zitten, ze hebben het bankje verkeerd gezet.

Advertisement

10. Toiletpot

10. Toiletpot

WhatdoyoumeanWDYM/Reddit

Alle aarde van de plant is op het toilet gevallen, het is moeilijk voor te stellen dat degene die alles moet schoonmaken, rustig weet te blijven.

11. Overhemd

11. Overhemd

St1ckxy/Reddit

Nadat hij het overhemd had gekocht, realiseerde hij zich dat de verkoper was vergeten de beveiligingstag te verwijderen. Nu zal het lastig zijn om het aan te trekken.

Advertisement

12. Autodeur

12. Autodeur

Ccanale13/Reddit

De manier waarop deze persoon heeft geparkeerd maakte het onmogelijk om de deur te openen. De enige manier om in de auto te komen is via de passagierszijde.

13. Potlood

13. Potlood

Reddit

Altijd hetzelfde verhaal. Wanneer je een potloodtekening maakt, loop je het risico je hand vuil te maken en als je doorgaat, krijg je vlekken op het hele vel.

Advertisement

14. De stoel

14. De stoel

Johnmedv/Reddit

Elke keer dat je in de bus stapt, bezet iemand meer dan één stoel. In dit geval zette dit meisje haar rugzak op de stoel ernaast, ze hield hem waarschijnlijk bezet tot een vriendin van haar instapte en naast haar kwam zitten.

15. Parkeerplaats

15. Parkeerplaats

Adam_Exists/Reddit

Je rijdt uren rond op zoek naar een plek voor je auto en dan zie je een auto die twee parkeerplaatsen in beslag neemt. Het is erg moeilijk om dan kalm te blijven.

Advertisement

16. Bril

16. Bril

LilMixelle/Reddit

"Ik heb maanden gespaard om de gitaar te kopen, maar toen brak mijn bril en moest ik al mijn spaargeld gebruiken om een ​​nieuwe te kopen."

Is jou ook iets soortgelijks overkomen?

Advertisement