x
“Even lachen”: 16 afbeeldingen die…
Ze maakt het huis van haar partner schoon en ontdekt het bedrog: Je haar afscheren in ruil voor geld: de nieuwe trend die populair is op sociale media

“Even lachen”: 16 afbeeldingen die laten zien dat het leven vol humor is

02 November 2022 • Door Janine
23.657
Advertisement

Het leven zit vol onverwachte situaties, iedereen zou willen dat elk element van hun bestaan ​​perfect is, maar zodra je de hoek omloopt, kom je iets onverwachts tegen, en vaak is het juist uit iets onverwachts dat een positieve verrassing ontstaat. Het is voldoende om te weten hoe je vanuit het juiste gezichtspunt moet kijken, om je heen te kijken en te zien hoe alles om ons heen je aan het lachen kan maken.

Negatieve gebeurtenissen kunnen vaak grappig zijn, en als ze je in het begin woedend maakten, eindigt het uiteindelijk allemaal met een lach. Hier zijn 16 afbeeldingen die willen getuigen hoe het leven vol humor kan zijn.


1. Pizza

Sommige Italiaanse helden ontdoen zich van de ananas op de pizza. Ze proberen gewoon het echte product te verspreiden.

2. Dutje

foto: Reddit

Deze kat wil niet uit bed komen en wil gewoon blijven slapen. Misschien heeft het baasje wel meerdere keren geprobeerd hem wakker te maken, maar trok hij de deken weer omhoog.

Advertisement

3. Spiegel

Als de autospiegel kapot gaat, is dat geen probleem meer. Deze man heeft de ultieme oplossing gevonden, gebruik gewoon een normale spiegel en bevestig deze aan de auto.

4. Vaas

Slenteren door het museum van Brooklyn op het moment dat je deze vaas met laarzen tegenkomt, kun je niet onverschillig blijven, maar de aanvankelijke verbazing zal ongetwijfeld veranderen in een lachbui.

5. De motor

Deze mensen willen oma de wind door haar haren tijdens het motorrijden laten ervaren. Om deze reden doen ze alsof ze op de weg zoeven.

Advertisement

6. Hond

Na het wassen en schoonmaken verspilde hij geen tijd en stopte hij meteen zijn snuit in de modder: het lijkt alsof hij een sik heeft.

7. Katten

Zit je op de bank tv kijken, komen er plotseling van bovenaf, het papier van de deur brekend, twee katten naar binnen en staren je aan.

Advertisement

8. Beer

Ongetwijfeld een situatie waarin het moeilijk is om kalm te blijven, maar het zien van een beer die in een auto lijkt te stappen is zeker een grappig beeld. Het belangrijkste is om op de juiste afstand te blijven.

9. Bril

Deze hond lijkt een bril te hebben, je zou hem voor een intellectueel kunnen aanzien. In plaats daarvan is het slechts een optische illusie, twee zeepbellen bleven voor zijn ogen hangen.

Advertisement

10. Standbeeld

Een heel bijzonder en extravagant beeld. De vraag die elke voorbijganger stelt, is "waarom zou een banaan rolschaatsen moeten dragen?"

11. Sok

Deze sok viel gewoon op de grond, maar kreeg een heel bijzondere vorm. Het lijkt op een van de beelden van Paaseiland, alleen door er goed naar te kijken blijkt dat het in werkelijkheid maar een kledingstuk is.

12. Ei

Een eenvoudig gebakken ei, dat echter, zodra je het in een pan doet, een heel andere vorm aanneemt, het lijkt op een spook.

13. Fauteuil

Dit beeld roept bij de toeschouwer verschillende vragen op: hoe komt een fauteuil midden op een parkeerplaats terecht, maar vooral, waarom zou je op een fauteuil op straat gaan slapen?

14. Paaseiland

Deze kat heeft de juiste plek gekozen, het lijkt alsof het beeld van Paaseiland een haarstukje heeft.

15. Aan het stuur

De klassieke chauffeur die je kunt vertrouwen, wie weet hoe lang hij zijn rijbewijs heeft...

16. Kruiwagen

Hij besloot in de tuin te gaan werken, maar toen hij het gereedschap kocht, ging hij misschien naar de verkeerde afdeling, die van het speelgoed. Deze kruiwagen lijkt voor kinderen te zijn.

In welke vreemde situatie ben jij terechtgekomen waar je om moest lachen?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt