x
Perfecte timing: 16 afbeeldingen die…

Perfecte timing: 16 afbeeldingen die het juiste moment vastleggen, wat zorgde voor uitzonderlijke foto's

09 November 2022 • Door Janine
9.332
Advertisement

Er zijn veel mensen die gepassioneerd zijn door fotografie, ze lopen altijd met de camera rond om momenten van het leven te kristalliseren. Ze hebben echter altijd slechts één doel: het perfecte moment vastleggen. Dit doel is erg moeilijk te bereiken, omdat timing in het spel komt, een seconde is genoeg om het beeld, dat prachtig had kunnen zijn, dat niet langer is, waardoor het gewoon een weergave van iets normaals wordt.

Om deze reden zijn hier 16 foto's waarin de fotograaf, die met perfecte timing fotografeerde, het juiste moment wist vast te leggen.


1. Iets te drinken inschenken

Misschien keek deze ober niet goed toen hij de drank inschonk. Het beeld legt het straaltje water vast dat in de lucht hangt voordat het op de man valt en zijn broek nat maakt.

2. Kat op de muur

Deze foto is echt raadselachtig en laat je met ingehouden adem achter, het is niet bekend of de kat zich aan de muur kan vastklampen of een sprong moet maken om niet te vallen.

Advertisement

3. Kano

Zal de kano omslaan of niet? Deze arme hond glijdt in het water terwijl zijn baasje op alle mogelijke manieren probeert de boot overeind te houden, om te voorkomen dat hij kapseist en beiden nat worden.

4. Laserstraal

Deze vrouw lijkt te zijn opgestaan ​​om het object in het scherm met de laserstraal te raken.

5. Volleybal

Deze man heeft een bal in plaats van een hoofd. Misschien heeft iemand tijdens het volleyballen de bal over het veld gegooid en bedekt hij het gezicht van deze voorbijganger. Het perfecte moment werd vastgelegd toen de twee elementen elkaar overlapten.

Advertisement

6. Huwelijksaanzoek

Hij knielde neer en haalde het doosje met de ring tevoorschijn om haar het huwelijksaanzoek te doen. Een heel romantisch moment, waar het nijlpaard geen seconde van wilde missen.

7. Aap

foto: Reddit

Het perfecte moment is genomen wanneer het kleine aapje de reling beklimt om de bril van de toerist te pakken. Misschien vond hij het mooi.

Advertisement

8. Plafond

Hij was zijn bruiloft aan het vieren en vrienden bedachten om hem omhoog te gooien, het lijkt erop dat hij op de verdieping erboven is beland. Wat is er met zijn hoofd gebeurd?

9. Libel

Deze libel stopte op de neus van de waterslang. Het perfecte moment werd gegrepen, een moment later en het zou niet mogelijk zijn geweest om deze ontmoeting te vereeuwigen.

Advertisement

10. Wolken

De lucht is perfect in tweeën gedeeld. Aan de ene kant lijkt er een storm te zijn, aan de andere kant de zon, maar het is in werkelijkheid een bliksemschicht.

11. Honkbal

Ze slaagde er niet in de honkbal te blokkeren, die vloog weg. Degene die de foto nam, legde het exacte moment vast waarop de bal het gezicht raakte.

12. Ballenbad

Hij was een foto aan het maken van de reproducties van dinosaurussen, toen op de achtergrond een jongen besloot in het ballenbad te duiken, waardoor ze alle kanten op vlogen.

13. Vliegtuigen

Deze vogel lijkt zich tussen de vliegtuigen te hebben gecamoufleerd, maar het grappigste is vooral de rook die hem perfect overlapt.

14. Dolfijnen

Hij was rustig aan het surfen toen hij zich realiseerde dat er een dolfijn voor hem lag, wie weet wat hij dacht.

15. Orka

Ze wilde ook op de foto, wie weet of de hoofdrolspeelsters van de foto hebben opgemerkt wie er achter hen is.

16. Bruidsjurk

Hij liep hand in hand met zijn partner toen de waterstraal op zijn flichaam werd geprojecteerd, zozeer dat hij een trouwjurk lijkt te dragen.

Heb je ooit foto's gemaakt die momenten vereeuwigen die je niet hebt opgemerkt, maar die een geweldige timing laten zien?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt