16 keer dat dieren op transportmiddelen zich beter gedroegen dan mensen

Janine image
door Janine

07 November 2022

16 keer dat dieren op transportmiddelen zich beter gedroegen dan mensen
Advertisement

Er zijn veel individuen die een huisdier hebben, en in veel gevallen slagen ze er bijna nooit in om zich van hen te scheiden. Ze willen ze altijd bij zich hebben, ook in het vervoermiddel: trein, auto, bus of vliegtuig. Iedereen zou kunnen denken dat het voor deze dieren onmogelijk is om stil te zitten zonder de andere passagiers te storen. In plaats daarvan is dit precies wat er gebeurt.

Vaak kom je op straat honden, katten of duiven tegen die de straat oversteken op het zebrapad, waarmee ze het gevoel van beschaafdheid tonen dat mensen zou moeten toebehoren, maar vaak vergeten ze het.

Hier zijn 16 afbeeldingen die laten zien hoe vaak, vooral in transportmiddelen, dieren zich beter hebben gedragen dan mensen.

Advertisement

1. Bij het raampje

1. Bij het raampje

ozgurnevres/Reddit

Deze kat op de stoel bij het raam is nieuwsgierig naar alles wat er buiten het vliegtuig gebeurt. Hij wil niets missen.

Advertisement

2. Passagiersstoel

2. Passagiersstoel

slshard101/Reddit

In dit geval is er een uitstekende navigator, deze zit rustig op de passagiersstoel en stoort niet, integendeel, misschien geeft hij ook aan wat de beste weg is om te volgen.

3. Kar

3. Kar

artu_d2/Reddit

Een transportmiddel dat zeker onconventioneel is, maar deze hond volgt de instructies van de eigenaar nauwgezet om stil te blijven zonder te bewegen.

4. Vliegtuig

4. Vliegtuig

_TheGermanGuy_/Reddit

De perfecte copiloot, hij heeft zich op schoot bij zijn baasje gepositioneerd en houdt alles wat er gebeurt nauwlettend in de gaten. Hij lijkt klaar te zijn om zo snel mogelijk in te grijpen.

5. Alpaca

5. Alpaca

Reddit

Ondanks dat hij behoorlijk omvangrijk is en een deel van de rijstrook in beslag neemt, staat deze Alpaca stil, met respect voor alle andere passagiers.

Advertisement

6. Bus

6. Bus

Harryism/Reddit

Deze hond koos zijn stoel en ging met respect voor iedereen zitten. Hij staat niet op van zijn stoel, nu wacht hij gewoon tot de bus bij zijn halte aankomt.

7. In de metro

7. In de metro

a-patientwolf/Reddit

Misschien houdt hij er niet zo van om in de metro te zitten, daarom moet hij zijn baasje zijn pootje geven om zich meer op zijn gemak te voelen. Maar wat hem onderscheidt is zijn kalmte.

Advertisement

8. Dutje

8. Dutje

Reddit

Ze zijn een roadtrip aan het maken en deze kat houdt zijn baasje gezelschap. Ze liggen allebei heerlijk te slapen.

9. Motor

9. Motor

Reddit

Hij is er klaar voor, heeft zijn helm opgezet en deed zijn pak aan. Hij is klaar om een ​​lange reis te maken op zijn motor.

Advertisement

10. Wandelwagen

10. Wandelwagen

Blaubarschbube1/Reddit

Als vervoermiddel koos hij de wandelwagen, hij klaagde niet en hij begreep dat hij stil en kalm moest blijven. Misschien maakt hij nu van de gelegenheid gebruik om even lekker te slapen.

11. Lange reis

11. Lange reis

enodak/Reddit

Als je op een lange reis gaat, is slapen verplicht. Hij is misschien net wakker geworden, aangezien hij lijkt te geeuwen.

Advertisement

12. Zitplaats

12. Zitplaats

boredwatermelon/Reddit

Hij stapte de metro in, keek om zich heen, zocht een vrije zitplaats en ging zitten. Wie weet heeft hij ook het kaartje afgestempeld.

13. Gans

13. Gans

K_SOUKY/Reddit

Hij ging met zijn huisdier wandelen, in dit geval een heel lief gansje. Hij wacht tot de bus de deuren van zijn halte opent.

Advertisement

14. Vlucht

14. Vlucht

Jimmy_bones/Reddit

Misschien verveelde deze hond zich tijdens de vlucht en zocht hij troost bij de passagier die achter hem zat. Plotseling werd de reis interessant.

15. De boot

15. De boot

Wugambino604/Reddit

Hij is klaar om de zee op te gaan, hij heeft zijn plaats al beleefd ingenomen. Hij wacht gewoon tot de roerganger komt om de boot te sturen.

Advertisement

16. Konijn

16. Konijn

ConBupintheclub/Reddit

Misschien is het een van de vreemdste dingen die je in het leven kunt zien om een ​​konijn in een trein te zien zitten zonder heen en weer te springen.

Heb je ooit een soortgelijke situatie gezien?

Advertisement