x
"Ik kom uit 3812 en ik heb de planeet…
Verrassende dingen: 17 objecten die ongelooflijk groter zijn dan normaal Vader leert zijn dochter koken om haar gezin in de toekomst gelukkig te maken, de juf is het er niet mee eens

"Ik kom uit 3812 en ik heb de planeet Mars bezocht: ik heb een foto om het te bewijzen"

16 November 2022 • Door Janine
178.493
Advertisement

In staat zijn om in de tijd te reizen en op een andere planeet te kunnen leven zijn altijd veel besproken onderwerpen geweest en ondanks de talrijke getuigenissen die op het web zijn verschenen, zijn deze mogelijke theorieën nooit bewezen. En toch, wanneer personages die beweren uit de toekomst te komen op het internet verschijnen, lopen de geschillen tussen gebruikers hoog op, dankzij de manifeste en onvermijdelijke nieuwsgierigheid ernaar. Zoals gebeurde in het geval van een vrouw die beweert op Mars te zijn geweest en uit een tamelijk verre toekomst te komen...

via: News

Ze zegt dat haar naam Mary is, ze is geboren in Georgia, ze is 37 jaar oud en stamt uit het jaar 3812. De mysterieuze vrouw toonde op internet, als bewijs ter ondersteuning van haar woorden, een foto die ze op Mars zou hebben genomen. Volgens haar woorden zou de rode planeet bewoond zijn geweest door mensen uit China.

De afbeelding, getoond in een online video, zou daarom een ​​stad laten zien die gebouwd is op de gastplaneet: "Ik kwam aan op Mars, het leek wel een woestijn met veel gebouwen, ik heb meteen een foto gemaakt", zei Mary. "Mars leek me heel interessant en tegelijkertijd heel vreemd." Volgens haar "wonen alleen de Chinezen op Mars, aangezien ze een wereldwijd contract hebben voor de winning van mineralen. Ze zouden de duurste metalen van Mars moeten halen, bijna 70%. Behalve zij zijn alle andere mensen te gast en bezoeken de planeet als toeristen." Mary zou daarom deel uitmaken van deze tweede categorie.

De sceptische reactie van gebruikers liet niet lang op zich wachten. Iemand schreef: "Ik heb deze video kort beluisterd, toen zag ik de foto van Mars. Ik kon niet anders dan lachen, want ik had deze foto al eerder gezien, maar met wat wazige beelden op de achtergrond", terwijl een ander heeft opgemerkt: "Ze reist door 17 eeuwen in de tijd en maakt maar één foto?"

Mary is zeker niet de enige die beweert uit de toekomst te komen: een man genaamd Edward legde uit dat hij naar 3000 was gestuurd toen hij in 2004 deelnam aan een geheim experiment van een laboratorium in Los Angeles. De wetten van de natuurkunde trotserend zei hij dat hij de opdracht had gekregen om te fotograferen hoe de wereld van morgen eruit zou zien, met een weinig geruststellende beschrijving.

Wat vind je van hun beweringen? Zou je door de tijd willen reizen en ontdekken wat er in de toekomst van onze planeet zal worden?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt