"Ik ben een echte tijdreiziger en ik weet de datum van het einde van de wereld"

Janine image
door Janine

14 Januari 2023

"Ik ben een echte tijdreiziger en ik weet de datum van het einde van de wereld"
Advertisement

Op sociale netwerken is het mogelijk om persoonlijke profielen aan te maken, afbeeldingen en video's van iemands dagelijks leven te posten, maar dat is nog niet alles: veel gebruikers besluiten gebruik te maken van online kanalen om nieuws en informatie te delen terwijl ze anoniem blijven, waardoor het onmogelijk wordt om te weten wie echt verschuilt zich achter een bepaalde nickname. Al een tijdje wordt veel gepraat over iemand op TikTok: hij is een zelfverklaarde man van de toekomst die in zijn zeer populaire video's vertelt over gebeurtenissen die in onze tijd nog niet hebben plaatsgevonden. De beschrijving op zijn account luidt: "Ik ben een echte tijdreiziger. Er is zoveel dat ik niet kan wachten om met je te delen." Hoewel weinigen zijn woorden geloven, zorgen zijn voorspellingen altijd voor veel nieuwsgierigheid, vooral degene die we op het punt staan ​​te onthullen.

via News 24

Advertisement
timetraveler322/TikTok

timetraveler322/TikTok

Niemand kan weten wat er in de toekomst zal gebeuren, laat staan ​​wanneer de zogenaamde apocalyps zal plaatsvinden, behalve iemand die in staat is om door de tijd te reizen. Maar is het mogelijk om dit te doen? TikTok-gebruiker @timetraveler322 verzekert dat hij hierin slaagt, zozeer zelfs dat hij, volgens zijn woorden, weet wanneer het einde van de wereld zal komen.

Maar maak je geen zorgen: volgens de mysterieuze reiziger zal iets de mensheid in staat stellen te overleven en deze uitdaging zelfs te overwinnen. Dit alles zou in verschillende eeuwen moeten plaatsvinden.

@timetraveler322 beweert uit het jaar 2792 te komen en door de tijd te kunnen reizen dankzij zijn bedrijf, dat naar verluidt "de tweede tijdmachine ooit produceerde". Bij zijn terugkeer zou hij de wens hebben gevoeld om de informatie die hij tijdens zijn avontuur had verzameld met ons te delen.

Advertisement
timetraveler322/TikTok

timetraveler322/TikTok

Ondanks dat hij vaker dit soort clips plaatste, heeft de video in kwestie voor veel opschudding gezorgd, waardoor sommige gebruikers bang zijn geworden. "Iedereen wil weten wanneer de aarde zal eindigen. De planeet zal op 6 juli 2788 worden vernietigd door een gigantische meteoroïde." Na deze snode informatie gaf de "reiziger" echter ook hoop: "Tegen die tijd zullen we er echter al in zijn geslaagd om Mars met succes te beschaven. Na 17 jaar beschaving op Mars zal de mensheid ontdekken dat ze niet alleen is op de rode planeet."

De reactie van gebruikers liet niet lang op zich wachten, met iemand die de voorspelling minimaliseerde en beweerde dat niemand die momenteel leeft de waarheid ervan kan verifiëren, terwijl anderen een zekere angst hebben geuit.

Wat denk jij ervan?

Advertisement