Ze ontvangt een ontruimingsbevel, maar steekt het huis in brand voordat ze vertrekt

Janine image
door Janine

09 December 2022

Ze ontvangt een ontruimingsbevel, maar steekt het huis in brand voordat ze vertrekt
Advertisement

Op een bepaalde leeftijd besluiten veel mensen om een ​​huis te kopen. Dit is echter een belangrijke stap, die niet iedereen kan of durft te zetten. Een alternatief voor kopen is huren. In dit geval is de enige taak echter het betalen van een maandelijkse vergoeding aan de eigenaar van het appartement.

In sommige gevallen komt het echter voor dat je niet het geld hebt om de huur te betalen. De verhuurder stuurt dan een ontruimingsbrief, waarin hij de huurder vraagt ​​om binnen enkele dagen te vertrekken.

Dit is precies wat deze vrouw overkwam, die echter in plaats van het huis te verlaten, besloot het in brand te steken. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Daily Star

Advertisement

De hoofdpersoon van het verhaal is de 25-jarige Jordaine Liddle, die nogal eens een driftbui heeft. De vrouw had die maand geen geld om de huur te betalen. Daarom besloot de huisbaas haar een ontruimingsbevel te sturen. Jammer echter dat ze niet weg wilde, maar liever het huis in brand stak.

Het toeval wilde dat een voorbijganger de vlammen opmerkte en onmiddellijk de brandweer belde. Het ergste is dat de vrouw tegen de politie heeft gelogen en beweerde dat dit het huis was van enkele van haar vrienden en dat er waarschijnlijk nog iemand binnen was. Toen ze echter voor het onderzoek haar naam en geboortedatum vroegen, verstrekte ze valse gegevens.

Dankzij de onderzoeken slaagden forensische experts er echter in om de dynamiek van de brand te begrijpen. Het begon allemaal met een aansteker die werd gebruikt om de bank en het tapijt in brand te steken. Toen Jordaine werd geïdentificeerd als de huurder van het huis, begon ze te speculeren dat een vriend van haar het huis zou zijn binnengekomen door een raam in te slaan en de brand aan te steken.

Advertisement

🔐Destini 🖤

Pubblicato da Jordaine Summer su Sabato 26 febbraio 2022

"Het ontruimingsbevel - zo legde de officier van justitie Peter Malone haar uit tijdens het proces - vond plaats wegens niet-betaling en talrijke schade aan het huis. Vervolgens loog je ter plaatse, maar het was duidelijk dat je bij de brand betrokken was omdat je een zwartgeblakerde huid had. Bovendien gebeurde het allemaal 's avonds laat, toen de buren in bed hadden kunnen liggen. Er was een risico dat ze ernstig lichamelijk letsel zouden oplopen”.

Nadat ze was geïdentificeerd als de ware schuldige, werd de vrouw berecht en veroordeeld tot drie jaar en tien maanden gevangenisstraf in het Manchester Crown Court.

Advertisement