Een man heeft de zolder omgetoverd tot een droom-inloopkast voor zijn vrouw: onherkenbaar

Janine image
door Janine

28 Juli 2023

Een man heeft de zolder omgetoverd tot een droom-inloopkast voor zijn vrouw: onherkenbaar
Advertisement

Sommige individuen zijn begiftigd met een enorme creativiteit en kunnen verder kijken dan de schijn. In hun gedachten is een oude kamer al iets nieuws en opgeknapt. Ze kunnen de toekomst bijna zien, ze stellen zich die plek voor zoals die zal zijn nadat deze is gerenoveerd. Veel huizen hebben een zolder die vaak wordt verwaarloosd en uitsluitend wordt gebruikt voor de opslag van voorwerpen, die uiteindelijk onder het stof komen te liggen.

Deze man besloot de zolder van het huis om te toveren, waardoor het onherkenbaar werd, zozeer zelfs dat zijn vrouw haar ogen niet kon geloven toen ze het zag.

via Twitter / Remodeling & Design LLC

Advertisement
Twitter / yagirljoss

Twitter / yagirljoss

Zolders worden vaak beschouwd als donkere plekken waar geesten zich verschuilen, maar vooral omgevingen waar stilte en angst heersen. Als je die ruimte binnengaat, let je op elk geluid, altijd klaar om te vluchten zodra je merkt dat er iets aan de hand is. In feite zijn ze vaak het scenario van horrorfilms, de hoofdrolspeler ziet altijd iets angstaanjagends verborgen in de duisternis van de zolder. De protagonist van dit verhaal is het echter zat om die plek te zien als iets engs en vol verlaten voorwerpen, en heeft besloten het volledig te transformeren.

Advertisement
Twitter / yagirljoss

Twitter / yagirljoss

Rodolfo Cabrera heeft besloten zijn zolder op te knappen en ervoor te zorgen dat deze van een sombere en donkere plek functioneel en lumineus kan worden. Om deze reden gebruikte hij zijn tijd en geld om een ​​decadente plek om te toveren tot een droom van een inloopkast voor zijn vrouw. Het kostte ongeveer 3 weken werk en tussen de 25.000 en 30.000 euro.

Twitter / RandDLLC

Twitter / RandDLLC

De man werkte 15 jaar in de renovatiesector. Door zijn ervaring kon hij verder kijken dan de schijn, hij wist dat de zolder iets anders had kunnen worden, namelijk een zeer ruime en zeer lichte inloopkast. Ook al ontwierp hij het voor zijn vrouw, Rodolfo dacht ook aan een kleine ruimte voor zichzelf.

Twitter / RandDLLC

Twitter / RandDLLC

Dit project heeft grote verbazing gewekt bij de gebruikers. De dochter van de man, enthousiast over het resultaat, besloot de foto's van de transformatie op internet te publiceren. Ze plaatste foto's van de zolder voor en na de renovatie, waarop ze het geweldige werk van haar vader liet zien.

Instagram / emodelinganddesign

Instagram / emodelinganddesign

Rodolfo legde zelf uit dat het geen gemakkelijke onderneming was, en het moeilijkste element was de trap. Het meubilair daarentegen is gedeeltelijk direct vanuit de slaapkamer overgebracht naar de nieuwe inloopkast. Nu hebben zowel hij als zijn vrouw een ruime plek om hun kleding op te bergen.

Wat vind je van deze inloopkast? Zou je er ook zo een willen hebben?

Advertisement