Deze moeder wordt bekritiseerd omdat ze het gezicht van haar dochter harst

Janine image
door Janine

17 December 2022

Deze moeder wordt bekritiseerd omdat ze het gezicht van haar dochter harst
Advertisement

Een van de meest complexe beroepen ter wereld, naar alle waarschijnlijkheid, is die van het ouderschap. De moeilijkheid is om keuzes te moeten maken voor een ander en te weten dat je constant beoordeeld zult worden. De wereld zit vol met individuen die anders denken, dus iedereen zal anders handelen. Dit alles kan alleen maar leiden tot tal van kritiek, een aspect dat wordt versterkt met sociale media.

Deze moeder werd bekritiseerd door gebruikers van sociale media omdat ze haar dochter hielp haar wenkbrauwen en haartjes op de bovenlip te scheren. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Mirror

Advertisement
thepeasefamily/TikTok

thepeasefamily/TikTok

Ashlee heeft samen met haar man Steve vijf kinderen, maar bovenal hebben ze ervoor gekozen om een ​​TikTok-pagina te openen, genaamd The Pease Family, waarin ze vertellen over hun dagelijkse avonturen en hoe ze de verschillende dagelijkse problemen onder ogen zien en oplossen. De vrouw kreeg echter kritiek op sociale media omdat ze ervoor had gekozen om die overbodige "haren" van haar dochter Giselle te verwijderen die op het voorhoofd en op de bovenlip verschijnen, vooral bij tieners.

Alles werd geregistreerd in een video en gepubliceerd op haar TikTok-pagina, in eerste instantie zien we de vrouw de wenkbrauwen van haar dochter waxen en daarna epileren, maar het resultaat was niet wat ze verwachtte, er was niets veranderd. "Goed, we hebben een pincet geprobeerd (dat werkte ook niet). Je hebt hardnekkige beharing. We gaan naar professionals zodat niemand je er ooit op zal wijzen dat je haar op je bovenlip hebt“.

Advertisement
thepeasefamily/TikTok

thepeasefamily/TikTok

Velen hebben gezegd dat het verkeerd was om zich zo te gedragen en dat ze niet had mogen worden gewaxt. Ashlee wilde echter onderstrepen en herhalen dat zij het niet was die het haar oplegde, maar dat haar dochter er specifiek naar vroeg, omdat ze zich niet prettig voelde met die wenkbrauwen.

Onder de commentaren zijn er ook die van gebruikers die de vrouw steunen, haar keuze ondersteunen. "Je hebt het goed gedaan! Mijn dochter vroeg het mij ook, ik vertelde haar dat het normaal was en ik respecteerde haar beslissing. Sommige kinderen zijn er emotioneel klaar voor en andere niet. Je moet gewoon naar ze luisteren."

Vind je dat ze er goed aan deed om zo te handelen?

Advertisement