De verwende zoon heeft een gouden fopspeen van 1.000 pond: "Ik koop alles wat hij wil"

Janine image
door Janine

15 Januari 2023

De verwende zoon heeft een gouden fopspeen van 1.000 pond: "Ik koop alles wat hij wil"
Advertisement

Sommige ouders vinden het heerlijk om hun kinderen te verwennen, ze te overladen met cadeaus en ze alles te kopen wat ze willen, terwijl anderen ze liever laten wennen aan het idee dat ze niet alles wat ze willen kunnen krijgen, door hun grillen te bedwingen en belonen wanneer ze laten zien dat ze het verdienen. Velen moeten bovendien rekening houden met hun middelen, aangezien niet iedereen het zich kan veroorloven om continu geld uit te geven aan cadeaus voor hun kleintjes. Ondanks dat ze geen baan heeft, twijfelt een Engelse moeder er niet aan: haar kind moet alles hebben wat hij wil, waardoor hij in alle opzichten een kleine koning is omringd door luxe. Laten we wat meer te weten komen.

via Dunya News

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Kasey Akram, 32 jaar, is sinds 2020 de moeder van Jareem, die wordt beschouwd als “het meest verwende kind van Groot-Brittannië”. De reden? De vrouw omringt haar zoon graag met luxe geschenken en geeft daarbij exorbitante bedragen uit. Voorbeelden hiervan zijn een met diamanten beklede armband van £925, een ketting van Versace van £750 en een massief gouden fopspeen van £1000.

Maar Akram beperkt zich niet tot aankopen en breidt haar verlangen om haar zoon te verwennen uit tot dagelijkse gewoonten: Jareem neemt in feite geen normaal bad met bubbels en eendjes, maar wentelt zich in een badkuip gevuld met melk en honing. Kasey, die fulltime moeder is, geeft zonder enige spijt duizenden ponden uit aan haar kind: om heel dure spullen voor hem te kopen, geeft ze luxe voor zichzelf op en kiest ze kleding en accessoires uit warenhuizen.

Advertisement

"Uso roupas de doação, enquanto ele está usando uma camiseta de 50 euros. Se eu tivesse escolha, andaria nua para que...

Pubblicato da CONTI outra su Giovedì 12 gennaio 2023

“Zodra ik mijn zoon kreeg, concentreerde ik me volledig op hem. Hij is de schattigste baby ter wereld en ik heb ruzie gemaakt met mijn vrienden over het bedrag dat ik aan hem heb uitgegeven. Ik koop gebruikte kleren voor mezelf om voor hem te kopen wat hij wil”, zei Kasey. “Ik draag kleding van een liefdadigheidswinkel terwijl hij een shirt van £50 draagt. Als ik de keuze had, zou ik nooit iets voor mezelf kopen, zodat ik hem kan laten dragen wat hij wil. Wat hij wil, krijgt hij en als ik het niet kan betalen, bel ik zijn vader om geld."

De vrouw, die in Sheffield, in Zuid-Yorkshire woont, legde uit dat ze op dit moment geen baan heeft, maar dankzij subsidies en de hulp van haar ex-partner de kosten kan dragen. Voordat ze Jareem kreeg, was Akram een ​​model en danseres en voelde ze er niet voor om moeder te worden. Maar toen het gebeurde, werd ze helemaal verliefd op haar zoon, veranderde ze haar perspectief volledig en wijdde ze zich volledig aan hem.

Haar dagelijkse routine bestaat uit wakker worden om 6 uur om Jareems favoriete ontbijt te kunnen bereiden en het hem op bed te brengen. Hij neemt twee keer per week een bad met melk en honing, gevolgd door een massage op basis van olie terwijl de kleine tekenfilms op tv kijkt.

Een kind dat ongetwijfeld fortuinlijk, maar ook extreem verwend is. Wat vind jij van de keuze van deze moeder?

Advertisement