Moeder stemt ermee in om haar twee jaar oude zoon een jurk te laten dragen op haar bruiloft

Janine image
door Janine

30 Maart 2023

Moeder stemt ermee in om haar twee jaar oude zoon een jurk te laten dragen op haar bruiloft
Advertisement

Kinderen worden heel vaak geassocieerd met puurheid, in feite zijn de woorden van een kind onschuldig, ook hun gebaren zijn altijd authentiek. Hun blik op de wereld is verstoken van die boosheid die vaak de ogen van volwassenen versluiert. Om deze reden, wanneer ze een keuze maken, wordt deze altijd gedreven door verlangen en instinct, ze denken niet na over de gevolgen. Ze observeren en interpreteren alle gebeurtenissen op een veel authentiekere manier dan volwassenen, maar bovenal zijn ze vrij van vooroordelen.

De 2-jarige hoofdrolspeler van het verhaal wilde een jurk dragen voor de bruiloft van zijn moeder. Laten we eens kijken waarom de kleine die jurk koos.

via Globalnews

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De zoon van Joanna Miluzzo is een 2-jarige jongen die voor de bruiloft van zijn ouders zelf wilde kiezen welke kleding hij zou dragen, in plaats van te kiezen voor klassieke herenkleding, wilde hij de ceremonie bijwonen in een jurk. In plaats van dat zijn vader en moeder zich tegen hem verzetten, accepteerden ze graag de beslissing van de jongen. Zo lieten ze hem een ​​prachtige tule jurk dragen, net als zijn twee oudere zussen.

"Toen we aan het kiezen waren - vertelde de moeder - hoe onze kinderen zich zouden kleden, merkte ik dat onze zoon zijn 6- en 7-jarige zusjes bewonderde en gefascineerd was door hun bruidsmeisjesjurken, hij wilde ook een identieke jurk voor hemzelf. In eerste instantie aarzelde ik, omdat ik me zorgen maakte over wat hij zou denken als hij ouder was, maar uiteindelijk zal het zijn wat het zal zijn. Hij kan in lachen uitbarsten als hij die foto's weer ziet of gewoon trots zijn jurk bewonderen. Het belangrijkste is dat hij gelukkig is. We konden geen nee tegen hem zeggen en we zijn blij met onze beslissing. Dit is ook een belangrijke stap, want ik wil dat mijn kinderen zelfvertrouwen hebben en beseffen dat de enige mening die telt, die van hen is".

Advertisement
Zen Photography/Facebook

Zen Photography/Facebook

Zelfs de onschuldige keuze van een klein kind om een ​​jurk te dragen die lijkt op die van zijn zussen, is alom bekritiseerd door internetgebruikers, met het argument dat een jongen jongenskleding moet dragen. Geconfronteerd met deze uitspraken, besloot Joanna tussenbeide te komen en te vragen niet met kwade ogen te kijken naar de beslissingen van een kind.

"Wees een goed rolmodel voor jullie kinderen. Wees vriendelijk. Laat ze zichzelf uiten, leer ze vriendelijkheid en sta open voor verschillende gezinnen en levensstijlen."

Wat vind jij?

Advertisement