1 op de 8 mannen verklaarde condooms mee te nemen naar begrafenissen want “je weet maar nooit”

Janine image
door Janine

06 Juni 2023

1 op de 8 mannen verklaarde condooms mee te nemen naar begrafenissen want “je weet maar nooit”
Advertisement

Er zijn waarheden en aspecten van de werkelijkheid die misschien de neiging hebben om verborgen en "onuitgesproken" te blijven, maar die echter zeer aanwezig zijn en veel vaker voorkomen dan men denkt. Soms stoppen we dit soort dingen bijna weg, ook al krijgen we vervolgens bevestigingen van hun verspreiding, net zoals gebeurde in het geval van de bijzondere enquête waarover we je gaan vertellen.

Waar hebben we het over? We leggen het je meteen uit: het bewijs dat begrafenissen voor veel mannen niet alleen droevige momenten van afscheid zijn, maar ook en vooral situaties waarin ze... sentimentele veroveringen kunnen maken. Nee, we maken geen grapje en we willen ook niet oneerbiedig zijn: het onderzoek in kwestie vertelt ons over een specifieke "bondgenoot" die veel mannen meenemen als ze gasten zijn van een begrafenisceremonie. 

via Daily Mail

Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

Condooms bij de begrafenis? Ja, bedankt: zo kunnen we samenvatten wat naar voren kwam uit een online-enquête uitgevoerd door het Amerikaanse anticonceptiemerk "Trojan", een van de grootste overzeese bedrijven die deze producten maakt.

Hoewel een begrafenis misschien de laatste plaats lijkt om te flirten, lijkt het erop alsof veel mannen hoopvol zijn, zodanig zelfs dat uit onderzoek is gebleken dat een op de acht mannen onder de 35 jaar een condoom bij zich heeft als ze afscheid willen nemen van een familielid of kennis.

Bij het onderzoek waren ongeveer 2.000 Amerikaanse volwassenen betrokken en het bracht een waarheid onder ieders aandacht die velen misschien graag verborgen hadden willen houden. In ieder geval maakt het je zeker nieuwsgierig om zoiets te denken: de mogelijkheid om sentimentele veroveringen te maken is blijkbaar een aspect dat voor velen helemaal niet botst met de plechtigheid en droefheid van een begrafenis.

Advertisement
CCNull - Not the actual photo

CCNull - Not the actual photo

Integendeel, het is bekend en bewezen dat hofmakerij en het hebben van fysieke omgang een grote hulp kunnen zijn bij het ervaren van positieve gevoelens en geluk. Dit draagt ​​zeker bij aan de beslissing om een ​​condoom mee te nemen, wellicht in navolging van de klassieke gedachte “je “weet maar nooit”, goed voor elke eventualiteit.

Kortom: er zijn verschillende manieren om rouw te verwerken (of te laten verwerken), en dit merkwaardige onderzoek lijkt dat te hebben bewezen! Wat vind jij hiervan?

Advertisement