Op dit bureau met papier op rol kan je honderden meters aan ideeën en ontwerpen kwijt - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op dit bureau met papier op rol kan…
Op haar twaalfde scoort dit meisje beter op de IQ-Test dan Einstein en Hawking Van luier naar potje binnen slechts 3 dagen dankzij de methode van Fellom

Op dit bureau met papier op rol kan je honderden meters aan ideeën en ontwerpen kwijt

Door Skip Tromp de Haas
2.735
Advertisement

Je weet vast wel wat we bedoelen als je eindelijk die ene oplossing te binnen schiet voor een probleem, maar dat je niets, maar dan ook niets (niet eens een servetje) hebt om op te schrijven. En al had je het wel, hoe vaak is het wel niet gebeurd dat je de post-it bent kwijtgeraakt met daarop het geheim tot je succes?

Kirsten Camara heeft aan deze mensen gedacht toen ze haar eerste idee over de Analog Memory Desk. Het idee is even eenvoudig als geniaal: voorzie een bureau van een rol papier die in de schraag zit gemonteerd en span het papier over het bureauoppervlak. Als je het eenmaal hebt volgepend met aantekeningen, tekeningetjes en ach, waarom ook geen koffievlekken, dan is het enige wat je hoeft te doen de andere hendel een zwier te geven. Je aantekeningen gaan niet verloren maar blijven bewaard tot je een archief aan ideeën hebt van een kilometer lang.

En als je vraagt: "hoeveel moet dat wel niet kosten?" dan kom je van een koude kermis thuis want Camara heeft haar idee niet overgedragen aan een producent maar gewoon de bouwtekening online gezet zodat iedereen z'n eigen "geheugenbureau" kan maken."

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt