Deze bollen wekken 400 keer meer zonne-energie op dan conventionele panelen

door Romy Mortier

27 Augustus 2016

Deze bollen wekken 400 keer meer zonne-energie op dan conventionele panelen
Advertisement

Vergeet de conventionele vlakke rechthoekige zonnepanelen, de toekomst omarmt nieuwe alternatieve projecten met een ronde vorm, maar dan veel productiever.

Het bedrijf Cool Earth heeft een type solar orbs ontwikkeld welke tot 400 keer meer energie dan de traditionele panelen kunnen vergen: een grote revolutie, dit bleek ook uit het rapport Clean Energy XXI.

De buitengewone productie van deze innovatieve instrumenten voor duurzame energie is vooral te danken aan de sferische vorm van de structuur en samenstelling, die de kracht van de wind tot 100 mph kan opvoeren. Ook de oppervlakte is uitgerust met een systeem voor de bescherming tegen regen, insecten en vuil.

via ecoinventos

Advertisement

De zonne- bollen zijn zeer productief en zeer goedkoop!

De zonne- bollen zijn zeer productief en zeer goedkoop!

De zonne bollen hebben een diameter van twee meter en kunnen 500 watt aan energie genereren, maar wat hun extra aantrekkelijk maakt is dat de marktwaarde tegen een lagere prijs dan $ 2 ligt.

Bovendien verminderen de onderhoudskosten aanzienlijk met de toename van de energieproductie, die erg laag zijn. Dit maakt de zonne bollen een zeer concurrerend product op de markt, ook als we het vergelijken met de productie van energie uit fossiele bronnen. 

Deze technologie is een grote kans voor boeren, dus benut deze dan ook volop!  

Advertisement
Deze bollen wekken 400 keer meer zonne-energie op dan conventionele panelen - 3

Voor meer informatie over de zonne- globes, bekijk de volgende video. 

Advertisement