Word op slag verliefd op deze 22 mooiste en vreemdste plekken op aarde - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Word op slag verliefd op deze 22 mooiste…
Beroofd van hun kinderjaren en welke rechten dan ook: dit is wat het betekent een kinderbruid te zijn 18 oma's die kleinkinderen weten te verbazen met zeg maar gerust ORIGINELE cadeaus

Word op slag verliefd op deze 22 mooiste en vreemdste plekken op aarde

Door Skip Tromp de Haas
18.849
Advertisement

Er zijn adembenemende vergezichten en landschappen waarvan zelfs iemand die geen fotograaf is van beroep nog mooie foto's van zou kunnen maken.

Wanneer foto's vanaf een aanzienlijke hoogte worden gemaakt waar je 360 graden zicht hebt of wanneer de lentekleuren feller worden, dan worden het magische plekken waar iedereen verliefd op zou worden.

We hebben de foto's verzameld van deze 22 plekken die vreemd en tegelijkertijd betoverend zijn en zich in de verste uithoeken van de planeet bevinden

De bloemvallei in India. Ten oosten van de Himalaya is er een uitgestrekt veld met bergbloemen die samen lijken te smelten met de horizon. In deze gebieden leven ook bijzondere dieren zoals de Aziatische zwarte beer, de sneeuwpanter en de blauwe schapen.

Het Vijfbloemenmeer in China: dit is slechts één van de 118 meren die er zijn in natuurreservaat Jiuzhaigou. Deze locatie is echt een kleurenwiel.

Advertisement

Het Hitsujiyama-park in Japan dat ook wel bekendstaat als het 'roze bloemenpark' dat zich uitstrekt tot aan de hellingen van de Fujiberg. Het lijkt wel alsof de bloemen de top willen bereiken.

The Great Barrieer Reef in Australië telt meer dan 1,500 vissoorten, 600 verschillende soorten koraal en is een ervaring om nooit te vergeten voor mensen die er duiken.

Advertisement

Yuanyang County in China: in deze rijstvelden zijn duizenden mensen aan het werk en vormen samen een vergezicht dat gewoonweg uniek is.

Van deze eindeloze lavendelvelden stijgt er een bedwelmende geur op tijdens de bloeiperiode.

Advertisement

De kleur van het Hillier-meer in Australië is nog een mysterie. In andere meren op de wereld is hetzelfde fenomeen waargenomen, maar dit meer blijft het hele jaar door roze.

Braunwald Zwitserland: de paardenbloemen gaan open en kijken uit naar de schitterende toppen van de Alpen.

Advertisement

Red Bay, China: De zwaar verzuurde bodem laat alleen toe dat deze plant die behoort tot het geslacht Suadea er kan groeien, een karakteristiek vuurrode plant.

De Hollandse tulpenvelden... hoe je ze ook bekijkt, van dichtbij of van boven, het si uniek in de wereld; mensen van over de hele wereld om ze in bloei te zien staan.

Deze warmwaterbron in de V.S. is de op twee na grootste ter wereld en is te vinden in het schitterende Yellowstonepark

Cornwall, Engeland: duizenden papavers geven kleur aan de kusten waar onophoudelijk de golven tegenop beuken.

Het Albertameer in Canada: Het bevroren water bevatten sedimenten die deze intense turquoise kleur afgeven.

Luoping China: Deze uitgestrekte velden met gele bloemen trekken bijen aan die van dit gebied een van de grootste honingproducenten maakt in heel China

Shark Bay in Australië. Deze intens rode kusten die afsteken tegen het kristalhelder water en witte stranden zijn een waar paradijs voor de toerist.

Pamukkale, Turkije. De beroemde warmwaterbronnen van Turkije zijn voor reizigers en lokale bewoners al duizenden jaren lang een oase van rust.

De Kawachi Fuji-tuinen in Japan. De blauweregens nemen het park haast over en vormen samen deze prachtige tunnel.

Hokkaido in Japan: Geordende rijen bloeien die uitstrekken over een heuvel en zodoende het effect geven van een grote regenboog.

Vermont in de V.S.: Deze bladeren aan de bomen krijgen een fantastische reeks kleuren tijdens de herfst.

De Caño Cristales-rivier in Colombia die ook wel bekendstaat als 'de regenboogrivier.' Wanneer het waterpeil zakt, verwarmt de zon het mos en de algen op de rotsen op de bodem die de kleuren feller maken.

Namaqualand in Namibië: in de lente verandert dit verlaten en kale gebied een kleurrijke vlakte.

Juneau, Alaska: In de diepe ijsbergen zijn enorme holtes die je zullen betoveren met hun magie. Jammer genoeg bedreigt klimaatverandering hun voortbestaan.

Tags: NatuurFotografie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt