Een jonge ezel werd aangereden door een auto, maar zijn nieuwe vriend laat hem niet in de steek - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jonge ezel werd aangereden door…
Er doemt een 400 jaar oude kerk op vanuit een meer in Mexico... De mooiste reacties van mannen die hun bruiden voor de eerste keer in hun trouwjurken zien

Een jonge ezel werd aangereden door een auto, maar zijn nieuwe vriend laat hem niet in de steek

Door Sarah Nichele
9.528
Advertisement

Deze kleine ezel was slechts 4 maanden toen hij werd aangereden door een auto in Fortaleza, Brazilië. Hij werd achtergelaten aan de kant van de weg met drie gebroken poten.

Zenith Gurgel vond het dier en nam het mee naar huis om voor hem te zorgen. Hij noemde het dier 'Guerreirinho', wat kleine strijder betekent, een naam die toepasselijk was voor het ezeltje dat uit alle macht vocht om te overleven. 

via: yahoo.com
foto: yahoo.com

 Maar Zenith hoefde de zorg van de kleine strijder niet alleen te dragen: zijn hondje, die ook van de straat werd gered, liet de ezel geen moment alleen.

foto: yahoo.com

De beelden van deze twee bijzondere boezemvrienden gingen al snel viraal en binnen korte tijd had Zenith genoeg geld binnengehaald om Guerreirinho te laten opereren, die nu weer helemaal op de been is. Daarnaast heeft de ezel ook nog eens zijn beste vriend gevonden.

Advertisement
foto: yahoo.com
foto: yahoo.com
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt