3 husky's hebben een kitten gered van een wisse dood... Vandaag de dag zijn deze vrienden ONAFSCHEIDELIJK - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
3 husky's hebben een kitten gered van…
Ze legden 28.000 km af en bezochten 41 landen om hun kind de wereld te laten zien

3 husky's hebben een kitten gered van een wisse dood... Vandaag de dag zijn deze vrienden ONAFSCHEIDELIJK

Door Sarah Nichele
35.322
Advertisement

Rosie was een verdwaalde kitten van slechts 3 weken oud toen ze werd gevonden, maar niemand had gedacht dat ze het zou redden: "We dachten niet dat ze de nacht zou overleven... we probeerden haar warm te houden en we legden een tikkende klok naast haar om de hartslag van een moeder na te bootsen, maar ze was suf en lusteloos. We besloten toen om nog een laatste redmiddel te proberen: we lieten haar vertroetelen door Lilo, onze Husky", vertelt het baasje.

"De kitten ging onmiddellijk op zoek naar melk bij Lilo en Lilo keerde wonderbaarlijk genoeg in de 'mama-modus'. Lilo is gesteriliseerd en heeft nooit pups gehad, maar blijkbaar is het moederschap haar roeping!"

Rosie wist in korte tijd haar kracht en de wil om te leven te herwinnen! Nu is er alleen nog een klein probleem... ze denkt dat ze een hond is! 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Geniet van de video waarin je de eerste dagen van Rosie en Lilo samen ziet... probeer hier maar eens niet verliefd op te worden!

Bekijk de Video:

Tags: DierenHondenKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt