Ze kocht een oude caravan en transformeerde dit in een perfect huis om haar oude dag in door te brengen. - Curioctopus.nl
x
Ze kocht een oude caravan en transformeerde…
Een lichtgevend fietspad geïnspireerd op motieven van de beroemde schilder Van Gogh

Ze kocht een oude caravan en transformeerde dit in een perfect huis om haar oude dag in door te brengen.

05 Februari 2016 • Door Sarah Nichele
7.148
Advertisement

Je tijd steken in het verwezenlijken van een project houdt je jong van geest en is een boost voor je eigenwaarde. Michelle J. Boyle heeft zich 15 maanden bezig gehouden om de droom van haar leven te verwezenlijken: sinds haar twaalfde heeft ze er altijd van gedroomd om een plekje voor haarzelf te hebben waar ze zich helemaal thuis zou kunnen voelen.

Ze stak al haar geld, energie en tijd in het transformeren van een oude caravan in een klein, maar comfortabel huisje, waar ze haar oude dag in hoopt door te brengen als haar kinderen het huis uit zijn.

Hier zie je hoe dit project is verlopen... 


Ze noemt haar kleine onderkomen "Het Lege Nest", net als haar blog.

Ze heeft al haar geld en energie gestoken in de bouw van dit huis, om het zo dicht mogelijk in de buurt van haar droom te laten komen.

Advertisement

Sommige werkzaamheden moeten nog worden afgerond, maar je kunt gerust zeggen dat dit project zo goed als voltooid is.

Dit huis betekent heel veel voor haar: als haar kinderen de deur uit zijn, wil ze zich graag kunnen terugtrekken in een warme en gastvrije, en vooral stressvrije plek.

De verwezenlijking van dit project heeft alle voordelen van het behalen ven een ambitieus doel met zich meegebracht. Ze voelt zich nu sterker en zelfverzekerder dan ooit.

Advertisement

Het is een zeer persoonlijke plek geworden, die alleen gedeeld wordt met zeer hechte vrienden.

De mensen in haar omgeving hebben haar op alle mogelijkheden gesteund en ondersteund tijdens de verwezenlijking van haar project.

Advertisement

Het huis bevat veel voorwerpen die een positieve blik op het leven werpen. Als de kinderen het huis uit gaan, gaat dit vaak gepaard met een bitterzoete smaak.

Het huis is bijna klaar, maar Michelle is nog niet klaar om te gaan: ze neemt liever nog de tijd om elk detail tot in de puntjes uit te werken.

Advertisement

Ze schrijft dat ze zich nooit alleen zal voelen in dit huis, ook al zijn de kinderen niet in de buurt en is ze officieel de enige huurder van het huis.

De toekomst van deze moeder is gevuld met vreugde, liefde en rust, omdat ze woont in een huis waar ze altijd van heeft gedroomd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt