Deze kat heeft de grootste ogen ter wereld: je zult niet kunnen stoppen met staren - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze kat heeft de grootste ogen ter…
10 katten die op een bijzondere en ONMISKENBARE manier zijn gemarkeerd door de natuur Deze sequoia van 3200 jaar oud is nog nooit in zijn volledigheid gefotografeerd

Deze kat heeft de grootste ogen ter wereld: je zult niet kunnen stoppen met staren

Door Sarah Nichele
8.632
Advertisement

Eén van de meest fascinerende en mysterieuze eigenschappen van katten is zonder twijfel hun blik, die ze gebruiken om te communiceren met de buitenwereld. Dankzij hun ogen kunnen katten (groot en klein) een gevoel van rust of onrust overbrengen en als je aandachtig naar ze kijkt, zul je al snel de signalen die ze afgeven kunnen lezen. 

De kat die je op deze foto's ziet, is beroemd geworden vanwege zijn ogen. De grote ronde ogen, die absoluut niet in evenredigheid zijn met zijn lichaam, doen nog het meeste denken aan "koplampen". Foto's van het dier worden dan ook gretig gedeeld op social media.

Wij stellen je graag voor aan Timo, zonder twijfel één van de leukste katten die je ooit hebt gezien. Maar staar niet te lang in zijn ogen... het kan zijn dat je er verdwaald in raakt! 

via: 1room1cat
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Tags: DierenKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt