Huis onder water: dit is het meest ambitieuze en luxueuze project van onder de woonboten! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Huis onder water: dit is het meest ambitieuze…
Dit meer met uitzicht op de oceaan creëert een spectaculaire optische illusie Wat doet een teckel op de werkvloer? Veel meer dan je denkt!

Huis onder water: dit is het meest ambitieuze en luxueuze project van onder de woonboten!

Door Sarah Nichele
6.460
Advertisement

De Verenigde Arabische Emiraten hebben de afgelopen jaren meerdere ambitieuze en avant-gardistische projecten verwezenlijkt op het gebied van onroerend goed en woningbouw. Met name de stad Dubai is uitgegroeid tot een toeristische attractie, mede dankzij de talloze (experimentele) architectonische bouwwerken die zich daar bevinden. Van het hotel in de vorm van een zeil (het Buraj al Arab) tot een eilandencomplex in de vorm van een palmboom, gewaagde bouwprojecten hebben bijzonder vruchtbare grond gevonden in Dubai.

Onder deze projecten valt ook de verwezenlijking van de 'Floating Shores', een complex bestaande uit luxe villa's, die gedeeltelijk onder het zeeoppervlak zijn gebouwd.  

via: thoe.com

Het complex telt 42 fabelachtige appartementen.

Elke villa is 160 m2 en bestaat uit drie verdiepingen: twee verdiepingen bevinden zich onder water.

Advertisement

Op de bovenste verdieping bevinden zich een badkamer, een keuken en een minibar, geflankeerd door een luxueuze Jacuzzi. De vloer is van glas, zodat je altijd in contact staat met de zee.

De tweede verdieping beschikt over een ruime woonkamer, een keuken en een eetkamer.

Advertisement

De slaapkamer en de grootste badkamer bevinden zich op de onderste verdieping, onder water.

Alle verdiepingen beschikken over enorme ramen als muren, die een adembenemend uitzicht bieden op het leven onder water. Het is alsof je uitkijkt op een gigantisch aquarium!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt