Misschien wist u dit nog niet, maar je kunt ook zelf fruit kweken zonder in het bezit te zijn van een tuin. Dit is de manier! - Curioctopus.nl
x
Misschien wist u dit nog niet, maar…
Overkomt het je wel eens jouw mobiele telefoon in je slaap onder het kussen te vinden? Let op wat er kan gebeuren! Hij overleefde 400 koude winters: ontdek hier de oudste fruitboom van Amerika

Misschien wist u dit nog niet, maar je kunt ook zelf fruit kweken zonder in het bezit te zijn van een tuin. Dit is de manier!

14 Juli 2016 • Door Romy Mortier
4.990
Advertisement

U zult verbaasd zijn hoeveel groenten en fruit er kan worden geteeld op enkel een vierkante meter grond. Mini fruitbomen zijn mooi, hebben een decoratieve functie en weinig zorg nodig. In ruil daarvoor verschaffen ze een verheugende hoeveelheid ( eigen) biologisch fruit. Dus waarom zou u het niet proberen om een kleine moestuin op uw balkon te creëren?

Met deze paar trucjes zal het resultaat verrassend zijn!

 

Conference peren

Fruit planten zijn makkelijk te verzorgen, ze moeten voorzien worden van een aantal condities: zonlicht, water, een goede waterafvoer en een royale hoeveelheid verse mest in het najaar, wanneer de plant zijn rustperiode beleeft.

 

 

Royal Gala appels

De enige voorzorgsmaatregel die we moeten nemen is om een ​​versterking te plaatsen op de stam van de fruitboom om te voorkomen dat het gewicht van de vruchten de stam niet doormidden breekt.

 

 

 

Advertisement

Golden appels

De prijzen kunnen variëren van 8 tot 48 €, afhankelijk van het soort en het type (plant) systeem waar u de voorkeur aan geeft.

 

 

 

Perziken

Naast het produceren van kwaliteitsfruit, zijn fruitbomen uiterst geschikt om het balkon op een gezellige manier aan te kleden. 

Rode kersen

Ze kunnen overal worden aangeschafd, ook via het internet. 

Advertisement

Sinaasappels

Verzeker uzelf ervan dat deze planten op de plek komen te staan waar ze het maximale zonlicht opvangen. 

Citroenen

Citroenen zijn niet alleen een lust voor de maag, maar ook voor het oog! 

Tags: IdeeënTuinieren
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt