Een vrouw wordt gegijzeld gehouden met haar kinderen, maar weet zichzelf en haar kinderen op geniale wijze te redden

door Sarah Nichele

09 Juni 2016

Een vrouw wordt gegijzeld gehouden met haar kinderen, maar weet zichzelf en haar kinderen op geniale wijze te redden
Advertisement

Soms kan een onaangename situatie een onverwachte wending maken. Cheryl Treadway, een vrouw die in Florida woont, weet dit maar al te goed. Ze had de hele dag al hevige ruzie met haar verloofde Ethan Nickerson, die op een gegeven moment besloot om een mes te pakken en Cheryl en haar drie kinderen te gijzelen in haar eigen huis.

Ze beseft dat haar verloofde helemaal door het lint is en wil haar kinderen niet in gevaar brengen en dus besluit ze om zijn spelletje mee te spelen. Op een gegeven moment stelt ze voor om een pizza te bestellen en de man stemt in...  

via wfla.com

Advertisement
Een vrouw wordt gegijzeld gehouden met haar kinderen, maar weet zichzelf en haar kinderen op geniale wijze te redden - 1

Ze bestelt de pizza via een app en in de ruimte die is bedoeld voor feedback schrijft ze: 'Help alstublieft. Bel 911 voor me. Ik word gegijzeld'.

De werknemers van de pizzeria aarzelen geen moment en lichten de politie in die meteen naar het huis van Cheryl. Na een half uur op de man in te hebben gepraat, krijgen ze hem zo ver dat hij Cheryl en haar kinderen laat gaan. 

De man zal zich moeten verantwoorden voor poging tot moord, mishandeling en gijzeling... en dat allemaal dankzij een pizza pepperoni!

Advertisement