Paris Hilton kondigt de komst aan van haar tweede dochter: ze is eveneens geboren uit een draagmoeder

Janine image
door Janine

30 November 2023

Paris Hilton kondigt de komst aan van haar tweede dochter: ze is eveneens geboren uit een draagmoeder
Advertisement

Paris Hilton kondigde onlangs de komst aan van haar tweede kind, een meisje, via een bericht op sociale netwerken. De ster deelde het nieuws op Thanksgiving en gaf fans een exclusieve blik op het roze jurkje van de nieuwkomer. Laten we eens kijken naar de details van dit nieuws en de redenen voor de keuze van het draagmoederschap.

Advertisement

De komst van Londen en de vreugde van Paris Hilton

De komst van Londen en de vreugde van Paris Hilton

parishilton/Instagram

In een post op Instagram maakte Paris Hilton enthousiast de komst bekend van haar tweede dochter, die ze London noemde. En het tonen van het roze jurkje gaf een speciaal tintje aan de aankondiging. Ook Paris Hilton nam haar toevlucht tot draagmoederschap voor de kleine London, maar besloot het tot het einde privé te houden. Fans hebben zich zelfs afgevraagd of het kleine meisje nog geboren moet worden, waarop Hilton alle twijfels wegnam en bevestigde dat London al geboren is.

En bovendien was de keuze voor de naam op zich geen verrassing, aangezien Paris haar liefde voor deze naam al had gedeeld. Woordspelingen terzijde. De vrouw bevestigde in ieder geval dat ze de naam London voor haar dochter had gekozen als teken van genegenheid voor de Britse stad.

Advertisement

Fans zijn tevreden op sociale media voor het moederschap van Paris Hilton

Fans zijn tevreden op sociale media voor het moederschap van Paris Hilton

parishilton/Instagram

De aankondiging van Paris Hilton van de geboorte van London leidde tot een stortvloed aan goede wensen op sociale media. Enthousiaste fans vulden het gedeelte voor het commentaar met felicitaties en uitingen van vreugde over de komst van het kleine meisje. En beroemde mensen als Naomi Campbell hebben het ouderpaar gecomplimenteerd. Een gebruiker schreef:

Eerlijk gezegd zou ik tranen van vreugde kunnen huilen. Je bent gezegend en nu is er een prachtig meisje. Ze zal omringd zijn door geluk en liefde. Gefeliciteerd.

Een andere gebruiker schreef "Gefeliciteerd en welkom London", net als de vele volgers die naar Paris Hilton schreven. De vrouw reageerde zelf ook en uitte haar dankbaarheid voor de woorden van goede wensen en het delen van een speciaal moment.

Paris Hilton en het draagmoederschap

Paris Hilton en het draagmoederschap

parishilton/Instagram

Paris Hilton koos voor het draagmoederschap voor de geboorte van haar beide kinderen, en ze deelde haar redenen met de wereld. In een interview met Glamour UK onthulde de ster dat ze getuige was van een geboorte tijdens het filmen van "The Simple Life" en dat de ervaring haar beslissing om voor het draagmoederschap te kiezen beïnvloedde. In de praktijk speelden angst en ongerustheid rond zwangerschap en bevalling een grote rol, wat echter geen invloed had op de wens om een ​​gezin te stichten. Bovendien legde Hilton uit hoe sommige onaangename episoden die ze tijdens de adolescentie doormaakte, haar terughoudend maakten om tijdens een zwangerschap de noodzakelijke medische zorg te vinden.

Nu London is gearriveerd, en met de kleine Phoenix, is Paris Hiltons droom van een gezin uitgekomen, en de berichten op sociale media onthullen haar vreugde. Haar keuze om voor draagmoederschap te kiezen werd ingegeven door persoonlijke ervaringen en de wens om angsten in verband met zwangerschap te overwinnen.

Source:

Image preview credit: parishilton/Instagram

Advertisement