x
Een koppel dat een berenjong adopteerd:…
In Finland, leren kinderen niet lezen vóór de leeftijd van 7 jaar.Dwaasheid ? Verre van dat. 33 doe-het-zelf ideeën met de kurken van wijnflessen: u zult ze na vandaag nooit meer weggooien!

Een koppel dat een berenjong adopteerd: zie hier het resultaat 23 jaar later

01 Juli 2016 • Door Romy Mortier
13.632
Advertisement

Yuriy en Svetlana Panteleenko zijn een normaal koppel zoals vele anderen en leven met een dier in huis, waar in DEZE het verschil, ze hebben niet zoals de meesten een hond of een kat, maar leven met een beer. Hij heet Stepan, en woont al bij hen vanaf dat hij drie maanden oud was.

Hij is gevonden door enkele jagers in het bos, verlaten door zijn moeder.Yuriy en Svetlana besloten om voor hem te zorgen, maar zelfs zij wisten totaal niet wat ze te wachten zou staan als de kleine pup eenmaal een volwassen beer zou worden. Vandaag zullen we achter het fijne van dit verhaal komen: Stepan leeft met hen, helpt hen met tuinieren en houdt van televisie kijken.

Zie met je eigen ogen waar we het over hebben.


Dat is het gezellige hele gezin. Svetlana , Yuriy en Stepan.

Stepan bleek slechts drie maanden oud toen hij gevonden werd in het bos door jagers. Hij was alleen en verzwakt door de dagen die hij had doorgebracht in de kou.

Advertisement

Het echtpaar besloot om voor hem zorgen, door hem de warmte en het voedsel die hij niet van de moeder had ontvangen te geven.

Stepan groeide snel : vandaag is hij 23 jaar oud en is het een schattige teddybeer om mee te knuffelen!

"Hij houdt van mensen, het is een zeer volgzame en aanhankelijk beer ", zeggen de twee.

" Mensen kunnen denken dat het een gevaarlijk dier is, maar in 23 jaar heeft hij dit nooit getoond."

" We hebben nooit een beet van hem gekregen, alleen maar liefde en respect. "

De moeilijkheden in het leven in gezelschap van een beer zijn niet te min: zijn dieet is gebaseerd op een dagelijkse portie van 25 kg vis, groenten en eieren ... En een gezond kopje thee!

Hij houdt ervan om tijd door te brengen in de tuin, met een bal te spelen, maar vindt het ook niet erg om op de bank te blijven liggen om tv te kijken ...

Oh, en niet te vergeten: zijn passie voor tuinieren!

Normaal gesproken geven we er altijd de voorkeur aan om wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te zien, maar in dit geval lijkt Stepan het niet slecht te hebben!

Bekijk de Video:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt