Een Team Van Architecten Transformeert Een 19e Eeuws Bouwvallig Kerkje In Het Vakantiehuis Van Je Dromen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een Team Van Architecten Transformeert…
Dit Zijn De 18 Stranden Met Het Meest Heldere Water Ter Wereld, Bereid Je Voor Op Een Lekkere Dagdroom Niets Is Wat Het Lijkt, De Strips Van Deze Tekenaar Bezorgen Je Een Glimlach!

Een Team Van Architecten Transformeert Een 19e Eeuws Bouwvallig Kerkje In Het Vakantiehuis Van Je Dromen

Door Skip Tromp de Haas
3.011
Advertisement

De trend om oude kerken in prachtige woningen te veranderen heeft al een tijdje vaste voet aan de grond gekregen in de design- en architectuurwereld, De resultaten van het team Evolution Design zijn er dan ook naar. Toen het team een verlaten methodistenkerkje tegenkwam in het dorp Forest-in-Teesdale (Noord-Engeland), waren de architecten er zo mee ingenomen dat ze de kerk weer bewoonbaar wilde maken en het in een nieuw jasje steken.

Foto's: Evolution Design

Het kerkje staat in een beschermd gebied van landerijen omdat dit gebied belangrijk is voor het landschapsbeeld van North Pennines.

Advertisement

Terwijl er voor de buitenmuren gekozen is de originele gotische stijl te behouden, is er 141 vierkante meter aan luxe beschikbaar op twee verdiepingen.

In de buurt bevindt zich de waterval High Force, een bekende natuurlijke trekpleister, de nieuwe vakantiewoning trekt hierom veel toeristen aan.

Advertisement

In het huis kan je 7 personen kwijt en bestaat het 4 kamers, drie badkamers, 1 woonkamer en keuken. Wat kost het? Een nacht kost hier 184 euro.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt