Leg Een Munt In Een Bekertje Met Bevroren Water Om Te Voorkomen Dat Je Ziek Wordt - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Leg Een Munt In Een Bekertje Met Bevroren…
Je Weet Het Misschien Niet Maar Deze Kleine Beestjes Zitten Waarschijnlijk Op Je Lichaam Dit Huis Is 300 Jaar Oud En Heeft Een Prachtige Verrassing Voor Je In Petto

Leg Een Munt In Een Bekertje Met Bevroren Water Om Te Voorkomen Dat Je Ziek Wordt

Door Skip Tromp de Haas
20.111
Advertisement

Een post op Facebook heeft ongekend succes, waarschijnlijk omdat het zo handig is met al deze stormen die vaak de VS teisteren.

Tijdens de alarmfases zijn veel mensen gedwongen om hun huizen te verlaten en zich te evacueren en te wachten totdat de storm voorbij is. Hoe kan je zeker weten dat wanneer je weer thuis komt, dat je eten in de koelkast niet ontdooid is door een stroomuitval?

Deze slimme truc kan nog handig van pas komen, ook als je om andere redenen van huis moet gaan, zoals een vakantie bijvoorbeeld.

via: Facebook

Dit staat er in de Facebookpost...

"Dit is voor iedereen bedoeld die op het punt staan om hun huizen te verlaten, ik raad jullie aan om deze truc te gebruiken. Het heet de truc met het bekertje. Vul het met water en vries het in. Op het moment dat je van huis weg moet, leg dan een munt bovenop het ijs. Wanneer je weer terugkomt en ziet dat de munt nog altijd op dezelfde plaats ligt, kan je er gerust op zijn dat er geen stroomuitval is geweest. Als de munt echter in het ijs is gezakt, dan betekent dit dat het ijs is gaan ontdooien doordat er geen stroom was. In dit geval kunnen sommige etenswaren bedorven zijn en moeten dus worden weggegooid.

Een slimme truc om zeker te weten dat je iets eet dat goed is gebleven, zelfs als je een tijdlang van huis bent geweest!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt