Kinderen Die Vandaag Worden Geboren Zullen Volgens Een Expert Nooit Leren Autorijden - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Kinderen Die Vandaag Worden Geboren…
Iedereen Heeft Het Over Deze Kampioen Gewichtheffen. Waarom? Zijn Dieet! De Pauwenklok Is Het Enige Nog Werkende Voorbeeld Van Robotica Uit De 17e Eeuw

Kinderen Die Vandaag Worden Geboren Zullen Volgens Een Expert Nooit Leren Autorijden

Door Skip Tromp de Haas
3.124
Advertisement

Autoles nemen tot aan die beslissende dag van het afrijden om je rijbewijs te krijgen. Deze mijlpalen zijn de eerste stap voor de jongvolwassene richting onafhankelijkheid en zelfredzaamheid, maar zal dat altijd zo zijn?

Henrik Christensen, een expert aan het hoofd van de UC San Diego’s Contextual Robotics Institute, meent dat jongeren die nu geboren worden, niet deze stap kunnen zetten omdat ze nooit de gelegenheid zullen hebben om een auto te leren besturen. Maar waarom zegt hij zoiets? Daar kom je snel achter!

"Mijn persoonlijke voorspelling van de toekomst is er een waar kinderen die vandaag worden geboren nooit de mogelijkheid zullen hebben om een auto te besturen. Bij alle grote automerken (Ford, om er maar een te noemen) zijn ze ervan overtuigd dat ze binnen vijf jaar zelfrijdende auto's op de weg kunnen zetten, zonder dat je zelf nog hoeft te rijden" zo laat Christensen weten. Hij twijfelt er niet aan: jongeren van vandaag zullen in een auto stappen zonder dat ze hoeven leren te rijden!

Dus als deze voorspelling uit zal komen, zullen alle automobilisten productiever zijn omdat ze niet meer hoeven op te letten in het verkeer, een parkeerplaats hoeven te zoeken en gewoon andere dingen kunnen doen op die momenten... op een gegeven moment zal je tegen je auto zeggen: "Kom me om exact 16.00 uur ophalen!" en je vervolgens weer richt waarop je op dat moment bezig was, zonder tijd te verliezen achter het stuur!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt