Mensen lieten deze hond achter bij een tankstation... en nu werkt hij daar fulltime! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Mensen lieten deze hond achter bij een…
In een Schots dorpje is het gelukt om automobilisten te dwingen zich aan de snelheid te houden... door föhns te gebruiken! Een student draagt 15 maanden lang een spijkerbroek: de analyse van de bacteriën op de broek levert een onverwacht resultaat op

Mensen lieten deze hond achter bij een tankstation... en nu werkt hij daar fulltime!

Door Skip Tromp de Haas
3.431
Advertisement

Misschien is Negão niet de pompbediende die je zou aantreffen bij een tankstation maar hij is zonder twijfel de liefste medewerker die behulpzamer is dan wie ook.
Negão is hier vanwege de trieste reden dat zijn baasjes hem in de steek hadden gelaten, maar gelukkig hebben degenen die hem gevonden hebben, hem meteen te verwelkomen in hun midden en kreeg hij ook de verantwoordelijkheid om te waken over het tankstation!

Toen Sabrina Plannerer en haar man Negão vonden was het tankstation nog gesloten: ze hadden het pas net gekocht en waren nog bezig met het opknappen. In plaats van de hond aan zijn lot over te laten, hebben ze hem meteen meegenomen.

foto: Sabrina Plannerer

Sabrina vertelt het volgende:"Toen we hem zagen hadden we meteen door dat hij was achtergelaten. We hebben hem meteen meegenomen, eten gegeven, naar de huisarts gebracht van wie hij inentingen kreeg en dingen als teken werden verwijderd. We kochten een mand voor hem en een riem om met hem te kunnen gaan wandelen."

Toen het tankstation eindelijk openging had Negão zelfs een echte baan gekregen, met nog wel een badge erbij ook!

foto: Sabrina Plannerer
Advertisement

Sabrina wist niet hoe de hond zou reageren op het komen en gaan in de omgeving die nu zijn thuis was geworden, maar hij heeft bewezen een uitstekend gastheer te zijn en alles doet met een grote glimlach!

foto: Sabrina Plannerer

Zijn werk bestaat niet alleen uit het groeten van klanten (die dol op hem zijn)...

foto: Sabrina Plannerer

Hoewel Negão niet in een huis woont zorgt het stel ervoor dat hij 's morgens een beetje beweging krijgt door lange wandelingen te maken! Het tankstation is 24 uur per dag open dus is hij nooit alleen, er is altijd iemand die over hem waakt.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt