Een huis van een meter breed... of misschien iets meer! Deze vrouw neemt slim wraak op haar ex-man - Curioctopus.nl
x
Een huis van een meter breed... of misschien…
Iedereen vraagt haar waarom ze geen kinderen heeft, maar zij legt iedereen schitterend het zwijgen op Deze chinese miljardair biedt een bruidsschat met ZES NULLEN aan degene die zijn dochter kan trouwen

Een huis van een meter breed... of misschien iets meer! Deze vrouw neemt slim wraak op haar ex-man

04 Mei 2017 • Door Skip
128.248
Advertisement

Als je het van voren bekijkt dan lijkt het een huis zoals elk ander, maar ga je achterom of naar binnen dan staat je een grote verrassing te wachten, of beter gezegd een kleine verrassing, want het is namelijk het smalste huis dat je ooit gezien zult hebben en zult zien! Deze woning werd gebouwd in 1925 vlak voordat kleine huizen waar we nu aan gewend zijn, hun intrede deden. Er was in dit geval echter geen sprake van een geniaal idee of een architectonisch ideaal dat moest werden nagestreefd. De reden voor de bouw van dit huis was wrok.

foto: Youtube

Er zijn verschillende versies van het verhaal rondom de totstandkoming van deze woning, maar de meest onderschreven variant is dat er sprake was van een scheiding. De ex-man moest zijn grond delen met zijn ex-vrouw; hij koos een lang en smal stuk grond zo klein dat hij dacht dat ze er niets neer zou kunnen zetten.

foto: Youtube

Maar haar ex-man had het helemaal verkeerd ingeschat, en niet zo'n beetje ook! Ze liet het gebouw neerzetten dat je nu kunt zien, zien hoe ze wraak neemt op haar verbolgen ex-man! Het huis (nu gerenoveerd) bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers een keuken en een woonkamer! Het smalste stuk is 130 cm breed en 480 cm in het breedste gedeelte, alles bij elkaar zo'n 80 vierkante meter. De waarde wordt vandaag geschat op 519,000 dollar.

Advertisement
foto: Youtube

De vorige eigenaar was een architect die had geprobeerd de Spaans koloniale stijl met een vleugje Italiaanse invloeden intact te laten, ook bij de kleine verbouwingen die hij heeft gedaan. Hj heeft ook gezegd het huis bijzonder comfortabel te vinden en dat hij ook tevreden is over de locatie: dichtbij een aantal winkels, een paar hoofdwegen en op een steenworp afstand verwijderd van het Washington Arboretum, een gebied met meer dan 90 hectare aan groen. We kunnen gerust stellen dat uit een grote ruzie een klein en uniek pronkstukje is ontstaan. 

foto: Youtube

Het huis laat veel licht binnen

foto: Youtube
Advertisement

Via de keuken kom je in een kleine tuin uit.

foto: Youtube
foto: Youtube

Verken het huis verder in de video!

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt