Deze 4 wegen behoren tot de gevaarlijkste en spectaculairste ter wereld. Gordels om! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 4 wegen behoren tot de gevaarlijkste…
Er komen kogelvrije vesten voor honden aan, zo zullen zij, net als politiemensen beschermd zijn Wat is er gebeurd met MySpace en de oprichter van deze site?

Deze 4 wegen behoren tot de gevaarlijkste en spectaculairste ter wereld. Gordels om!

Door Skip Tromp de Haas
5.692
Advertisement

Sommige mensen houden van spanning en risico's en beleven daarom vaak dingen die je de adem benemen zoals bungeejumpen, parachute springen, anderen reizen graag over de wereld en ontdekken nieuwe culturen, nieuw eten en slaan onbekende wegen in. Als je in beide categorieën valt dan ben je hier aan het juiste adres, want vandaag laten we je vier van de gevaarlijkste en spannendste wegen zien die er zijn in de wereld. Deze routes schurken tegen het "ongelofelijke aan en zijn de perfecte mix tussen betovering en avontuur; misschien heb je er al wel een paar van afgelegd.

1. De Guoliangtunnel, China

Deze tunnel is uitgegraven in het buitenste gedeelte van de berg door de inwoners van het dorp en is 1,2 kilometer lang, is 5 meter hoog en 4 meter breed.

Advertisement

2. De Yungasweg, Bolivia

De Yungasweg is een van de gevaarlijkste wegen ter wereld en verbindt La Paz met Coroico. Een onverharde, smalle weg zonder vangrails, met aan de ene kant de berg en aan de andere kant de afgrond.

3. Manali-Leh, India

Deze weg maakt deel uit van de oude zijderoute en is meer dan 500 kilometer lang en is alleen begaanbaar van mei tot oktober vanwege de strenge weersomstandigheden.

4. De wege over de zoutvlakte Salar de Uyuni, Bolivia

Het surreële landschap en het feit dat mobiele telefoons geen bereik hebben maken het makkelijk dat je verdwaald raakt: betoverend en gevaarlijk.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt