Wie is de gestoordste van de vier? Het antwoord dat je geeft zegt iets over jou - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Wie is de gestoordste van de vier? Het…
Herken je deze prachtige graanschuren uit de 15e eeuw? Je kent ze vast en zeker uit een film... 16 foto's die laten zien dat je nooit te oud bent voor liefde

Wie is de gestoordste van de vier? Het antwoord dat je geeft zegt iets over jou

Door Skip Tromp de Haas
12.101
Advertisement

De beslissingen die we maken al lijken ze nog zo klein en onbeduidend, bepalen onze persoonlijkheid. Dus alleen al naar het kijken van een gewoon plaatje en aanwijzen welke het meest onbedachtzaam heeft gehandeld kan veel zeggen over iemand en hoe diegene zijn leven leeft.

We willen jou deze kleine test voorleggen... kom erachter wat jouw keuze betekent!

Kijk goed naar het plaatje (niet spieken hieronder!) en kies dan het mannetje dat volgens jou de slechtste keuze heeft gemaakt.

foto: Source

Als je hebt gekozen voor #1:

Je bent een geboren leider en hebt waarschijnlijk een extravert karakter. Mensen om je heen weten dat ze op je kunnen rekenen, ook al ben je heel koppig. Soms neem je echt impulsief beslissingen en daarom is het nodig dat je meer leert na te denken over je plannen en ideeën

Als je hebt gekozen voor #2:

Wat jou typeert is je wijsheid en sterke geest. Soms probeer je andere mensen jouw taken toe te vertrouwen. Dat je zo aardig bent is bewonderenswaardig maar soms laat je het gebeuren dat anderen daarvan profiteren.

Als je hebt gekozen voor #3

Je houdt ervan om te dromen en als je dat doet, dan droom je in het groot. Het mooie is dat je die dromen ook kunt omzetten in de realiteit, als dat echt iets is wat je wilt. Je meningen zijn soms nogal buitenissig waardoor niet iedereen je weet te waarderen.

Als je hebt gekozen voor #4:

Je bent vastberaden en je hebt een onwrikbare moraal. Je bent overtuigd van wat je denkt en je bent er niet bang voor de confrontatie aan te gaan met wie er anders over denkt, maar je drang om ze te willen verdedigen brengt je soms tot het maken van keuzes die ook niet voor jezelf positief zijn.

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt