Deze winkeliers wilden klanten vertragen. De vloer die ze daarvoor maken laat je hoofd tollen! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze winkeliers wilden klanten vertragen.…
Hij steelt een auto na de schietpartij in Las Vegas om de gewonden te redden: 3 dagen later bedankt de eigenaar hem met een sms 11 details van alledaagse dingen waarvan je eindelijk te weten komt waarom ze belangrijk zijn

Deze winkeliers wilden klanten vertragen. De vloer die ze daarvoor maken laat je hoofd tollen!

Door Skip Tromp de Haas
10.237
Advertisement

Als je van beroep tegels verkoopt dan is gangen en ingangen voorzien van een bijzondere vloer de manier om klanten het idee te geven dat de winkel een goede indruk maakt.
En dat weten ze bij Casa Ceramica, een winkel gespecialiseerd in tegels, in Manchester. Zij hebben hun ingang heel origineel vormgegeven. In de vloer zit gezichtsbedrog verwerkt waardoor je niet snel zou kunnen doorkomen, maar zeker ook niet snel zal vergeten!

Duncan Cook en Matthew Armstrong wilden graag hun klanten verwelkomen met een entree die echt uniek is.

En dus zijn ze gegaan voor dit dambordpatroon waarin het effect van een verzakking in het vloeroppervlak is verwerkt.

"Het idee was om een ingang te maken met het thema "optische illusie" om te laten zien hoe de manier van tegels leggen iemands verwachtingen kan overtreffen" zo liet een vertegenwoordiger van het bedrijf weten.

Cook en Armstrong wilden ook graag dat klanten langzaam over de vloer zouden lopen, ook omdat er in de gang illustraties van de lokale kunstenaar Myro Doodles hangen, aan wie is gevraagd om zich te laten inspireren door Alice in Wonderland en het gedicht This is the place geschreven ter nagedachtenis van de terrorristisce aanslag in Londen in mei 2017.

Advertisement

En om te bewijzen dat het echt tegels zijn die gewoon exact gesneden en gelegd zijn, hebben ze ook een gedeelte laten zien van de aanleg.

Hier de video.

Het eindresultaat daar ga je al van tollen als je ernaar kijkt...

Maar uiteindelijk is het gewoon leuk om eroverheen te lopen!

Advertisement

En dit is de hele ploeg van Casa Ceramica!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt