Kun jij het getal 734 binnen de afbeelding in minder dan 10 seconden vinden?

Janine image
door Janine

06 Juli 2023

Kun jij het getal 734 binnen de afbeelding in minder dan 10 seconden vinden?
Advertisement

Veel mensen houden ervan om de vele raadsels die ze tegenkomen op te lossen, ze willen vooral betrokken raken en logische raadsels proberen op te lossen, om achter het niveau van hun intellectuele capaciteit te komen. Om deze reden willen ze, zodra ze een puzzel zien, deze meteen maken. Ze verspillen geen tijd, ze lezen de opdracht en beginnen deze onmiddellijk met een analytisch oog te observeren, in een poging om elke mogelijke truc te begrijpen om tot de oplossing te komen. Meestal zien ze deze raadsels als echte uitdagingen tegen zichzelf en de tijd. In feite is het de bedoeling om zo snel mogelijk de oplossing te vinden.

In dit geval is het voldoende om simpelweg het hele beeld te analyseren, niet te stoppen bij het voor de hand liggende, maar te onderzoeken, dieper te gaan en zelfs buiten de gebaande paden te denken. Omdat we vaak stoppen bij de eerste indruk en zoeken naar de gemakkelijke en voor de hand liggende oplossing, maar dat is niet altijd het geval. In dit geval is de oplossing duidelijk te zien, maar het vinden ervan is helemaal niet eenvoudig. We moeten er de nodige tijd over nadenken. Kun jij het getal 734 binnen de afbeelding in minder dan 10 seconden zien?

Advertisement
Kun jij het getal 734 binnen de afbeelding in minder dan 10 seconden vinden? - 1

In de afbeelding staan ​​161 getallen, die talloze combinaties vormen. Maar er is er maar één de juiste, namelijk 734. Alleen een oplettend oog weet het te identificeren, begrijpen waar die drie getallen naast elkaar staan. Allereerst is het nodig om bij de afbeelding stil te staan, regel voor regel naar alle cijfers te kijken. Sommige mensen zoeken naar de zeven en van daaruit kijken ze naar alles om zich heen. Misschien is dit niet voldoende, want het is ook noodzakelijk om van perspectief te veranderen en alleen op deze manier is het mogelijk om de oplossing te vinden.

Advertisement
Pexels

Pexels

Hoewel de oplossing voor je ogen ligt, is deze niet altijd gemakkelijk te identificeren, omdat de meeste mensen schematisch denken en simpelweg denken dat de drie cijfers opeenvolgend van links naar rechts zijn geplaatst. Maar dit is niet het geval, we moeten ook van rechts naar links en van boven naar beneden of vice versa kijken. De oplossing wordt immers niet horizontaal geplaatst, maar verticaal.

Als je de drie cijfers niet kunt vinden, is hier de oplossing.

Kun jij het getal 734 binnen de afbeelding in minder dan 10 seconden vinden? - 3

Het getal 734 staat niet horizontaal, maar verticaal. Het is noodzakelijk om de 7 te identificeren die op de vierde regel en op de zeventiende positie staat. Vanaf daar is het voldoende om naar beneden te gaan, direct daaronder is eerst de 3 en dan de 4. Hier is het verborgen nummer.

Is het je gelukt?

Advertisement