15 cosmetica-innovaties uit Zuid-Korea die je direct uit zou willen proberen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 cosmetica-innovaties uit Zuid-Korea…
17 foto's waarvan de nieuwe generaties niets zullen snappen 23 uitvindingen die voorrang zouden moeten krijgen op alle andere uitvindingen

15 cosmetica-innovaties uit Zuid-Korea die je direct uit zou willen proberen

Door Skip Tromp de Haas
2.494
Advertisement

Als je denkt dat de fixatie op schoonheid en esthetiek typisch iets is voor de Westerse wereld dan heb je het mis. Zeker is het zo dat uit het Oosten de meest boeiende culturen en religies komen, maar zijn de moderne volkeren gezwicht voor de gelegenheid om het eigen uiterlijk te verbeteren. Met name in Japan en Zuid-Korea is de aandacht die uitgaat naar het lichaam een ware obsessie aan het worden, en het is juist van hier waar het merendeel van de waanzinnige gebruiksvoorwerpen komen die beloven dat ze het gezicht, maar ook meer, zullen verzorgen, en wel met uitzonderlijke resultaten.

Borstmassagehand

foto: Amazon

Waarom onder het mes gaan als je ook door je borsten te masseren een paar maatjes groter kan krijgen?

Oogmassage-apparaat

foto: 11street

In Zuid-Korea zijn er veel mensen die zeggen dat ze last hebben van problemen met hun ogen. Dit apparaat voert een massage uit op het gebied rondom de ogen, laat een ontspannend muziekje horen en belooft ook het probleem van dikke ogen en de wallen daaronder aan te pakken. Dat is alles wat je wilt na een lange dag naar een scherm te hebben getuurd!

Advertisement

Massagekegels voor het gezicht

foto: 11street

Dit massagemiddel dat is gemaakt van siliconen belooft de spieren in het gezicht te ontspannen en dat je daardoor een meer ontspannen gezichtsuidrukking krijgt. Je kan het zelf gebruiken, maar voor een doeltreffender resultaat wordt het aanbevolen om je door iemand anders te laten helpen zodat je zelf je volledig kunt richten op het ontspannen.

Vermageringsband

foto: Coupang

Deze band komt om het gezicht te zitten om de klassieke V-vorm te krijgen, die zeer gewild is in Azië. Vrouwen dragen hem om te proberen wangen minder dik te laten zijn en het gezicht meer gevormd te laten lijken.

Matrijs voor wenkbrauwen

foto: Coupang

Wenkbrauwen zijn cruciaal voor de expressiviteit van het gezicht. Als ze niet de juiste vorm hebben kan het zelfs een mooi gezicht ontsieren. Daarom kan je maar nooit genoeg zorgen voor je wenkbrauwen: in deze kit zit een maskertje waarmee je wenkbrauwen een gevleugelde vorm kan geven. Daarnaast krijg je een schaartje met een kammetje erop om de langere haartjes te verwijderen. Zo krijg je de perfecte wenkbrauwen!

Advertisement

Reinigende voetslippers

foto: Coupang

Wanneer mensen gaan douchen dan zijn het de voeten die het vaakst vergeten worden. Voeten moeten op bijzondere wijze worden verzorgd om de dode huidcellen en alles wat er door je schoenen op terecht komt, te verwijderen. Om te voorkomen dat je vergeet je voeten te wassen en om het wassen daarvan gemakkelijker te maken, is deze slipper uitgevonden. Steek je voet erin en beweeg deze zodat de borstelharen alles grondig schoon kunnen maken. Voeten zullen langer schoon blijven en ook zo zacht zijn als kindervoetjes!

Neusknijper

foto: Coupang

Niet helemaal begrepen waar je deze knijper voor moet gebruiken? Dan moet je weten dat niemand dat eigenlijk duidelijk is, misschien ook niet eens voor het bedrijf dat het ding maakt! Of je er nou een meer puntige, smalle of gebogen neus van krijgt, in ieder geval blijft het een interessant ding!

Advertisement

Apparaat voor smallere wangen

foto: Coupang

In tegenstelling tot de massagekegels heeft dit apparaat batterijen nodig en belooft het dus veel efficiënter te zijn.

Koude gezichtsroller

foto: Coupang

Met deze roller zou je, zo is de belofte, onzuiverheden uit je huid weg moeten krijgen door middel van lage temperaturen. Zonder meer is dit een erg prettig apparaat om te gebruiken tijdens de warmste zomerdagen!

Advertisement

Masker dat het gezicht strak trekt

foto: Coupang

Dit enge masker zou hetzelfde effect hebben als een sauna: je gebruikt hem om er een slanker gezicht mee te krijgen!

Pincet voor gezichtshaar

foto: Coupang

Het is normaal om haartjes op je gezicht te hebben maar soms heb je ze liever niet: dit pincet belooft op een pijnloze manier die niet gevaarlijk is deze haartjes te verwijderen; ook degene die op de wangen groeien!

Gezichtsspierentrainer

Volgens de producenten van deze gadget moet je de juiste spieren stimuleren om een V-gezicht te krijgen (slank en smal dus). Dit accessoire kan je 's nachts dragen om de spieren van de jukbeenderen te trainen.

Apparaat dat rimpels tegengaat

Wil je de huid in je nek strak, elastisch en rimpelloos houden? Het enige wat je dan nodig hebt is dit apparaat.

Faceliftapparaat

foto: eBay

Ook dit apparaat gebruik je om de spanning van de spieren in het gezicht intact te houden om zo het verschijnen van rimpels tegen te gaan. Houd hem gewoon stevig tussen de tanden terwijl hij trilt.

Gezichtsbeha

foto: eBay

Dit ding wordt zo genoemd omdat het een functie heeft die erg lijkt op dat van een beha, maar in dit geval worden de jukbeenderen ondersteund waardoor ze beter tot hun recht komen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt