Hier is de wekker waar we allemaal op lagen te wachten: terwijl hij afgaat maakt 'Ie thee of koffie voor je klaar - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hier is de wekker waar we allemaal op…
Het eerste luxehotel in de ruimte is begonnen met reserveringen te accepteren maar vraagt wel een 10 bijzondere feitjes die je niet kende over het leven van Nikola Tesla

Hier is de wekker waar we allemaal op lagen te wachten: terwijl hij afgaat maakt 'Ie thee of koffie voor je klaar

Door Skip Tromp de Haas
1.079
Advertisement

De meeste mensen hebben dezelfde ochtendroutine, tenminste wat de wekker en de kop koffie (of thee) direct nadat ze wakker zijn geworden. Vaak is het idee van een lekker oppeppend kop koffie niet genoeg om onder de dekens vandaan te komen en juist daarom is er nu deze wekker gekomen die je bakkie troost klaarmaakt op het moment dat hij afgaat. Misschien is de geur van koffie die je neusgaten binnendringt voldoende stimulans om aan de dag te beginnen!

The Barisieur is de wekker die koffie zet voor je op het moment dat deze afgaat.

Un post condiviso da Josh Renouf (@joshrenouf) in data:

Buiten dat het een ding is waar veel mensen iets aan zullen hebben is het ook een designvoorwerp. De wekker is gemaakt van walnotenhout, RVS en glas. 

Un post condiviso da Josh Renouf (@joshrenouf) in data:

Het water in de kan wordt aan de kook gebracht middels een inductiesysteem. Als het water op temperatuur gekomen is dan zal dit in het filter druppelen. Terwijl de koffie druppelt komt langzaam het aroma vrij, langzaam genoeg voor jou om goed wakker te worden.

Het slechte nieuws is wel dat je de wekker van tevoren moet klaarmaken (de kan met water vullen en het filter plaatsen).

Het goede nieuws is onder andere dat de wekker ook geschikt is om een lekkere kop thee mee te zetten. Sterker nog, we weten allemaal best wel hoe thee tig keer zoveel beter is voor je op een lege maag vergeleken met koffie!

Als je een van die mensen bent bij wie de ochtend gepaard gaat met de kreet "Ach, nog vijf minuutjes", dan moet je weten dat je het zetten van koffie of thee tot 30 minuten uit kunt stellen nadat de wekker is gegaan. Als je daarentegen meteen bediend wil worden, dan kan je 'm ook zo instellen dat hij 5 minuten voordat de wekker gaat, begint!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt