16 "dark” illustraties die enkele drama's van het moderne leven beschrijven - Curioctopus.nl
x
16 "dark” illustraties die enkele…
Dit meisje van 5 is beroemd geworden om haar prachtig volle haarbos 19 foto's die plots door een beetje geluk heel bijzonder werden

16 "dark” illustraties die enkele drama's van het moderne leven beschrijven

05 September 2018 • Door Skip
2.338
Advertisement

Kunst kan soms worden gebruikt als middel om ideeën en boodschappen over te brengen die echt iets te betekenen hebben. De prenten van de kunstenaar die we hier voor je hebben zijn daar een perfect voorbeeld van. De Cubaanse artiest Angel Boligan wilde de problemen van deze wereld op papier zetten in de vorm van satirische illustraties. Hij weet elke pennenstreek een diepe betekenis te geven en heb je de mogelijkheid om na te denken over dingen. Boligan behandelt alle thema's: van de meest "ongemakkelijke" zoals corruptie of internationale politiek, tot de dagelijkse problemen waar we allemaal mee te maken krijgen zoals liefde en de band met social media. Deze kunstenaar heeft in zijn carrière meer dan 130 prijzen gewonnen voor zijn werk en kun je in deze reeks een paar van zijn meest veelzeggende werken zien.


1.

2.

Advertisement

3.

4.

5.

Advertisement

6.

7.

Advertisement

8.

9.

Advertisement

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Het is vandaag super belangrijk om onszelf af te vragen welke richting we opgaan om te voorkomen dat we verdwaald raken in een wereld die steeds maar verandert. Kunst en tekeningen helpen ons daarbij.

Tags: KunstTalentenTekenen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt