Hij zegt zijn baan op, verkoopt alles en vertrekt met zijn kat “on the road”: de foto's doen je dagdromen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij zegt zijn baan op, verkoopt alles…
Dit zijn allemaal voordelen van leven met een kat, bevestigd door de wetenschap 20 oude foto's die je nooit eerder gepubliceerde historische momenten laten zien

Hij zegt zijn baan op, verkoopt alles en vertrekt met zijn kat “on the road”: de foto's doen je dagdromen

Door Janine
1.096
Advertisement

Wie zei dat alleen honden de beste vrienden van de mens zijn? Het verhaal van Rich en zijn zwarte kat Willow laat zien dat dit niet altijd het geval is. Sinds mei 2015 heeft de man uit Hobart, Tasmanië samen met zijn onafscheidelijke kat meer dan 50.000 kilometer afgelegd door Australië, aan boord van een camper, hun huis op wielen.

Een opwindende ervaring, door de Australische staat, die voor Rich een duidelijke afsluiting met zijn vorige leven was. Nadat hij zijn huis, zijn bezittingen en zijn werk had opgezegd, was het enige waar hij niet van kon scheiden zijn kat.

Zo werd dit “on the road”-avontuur verrijkt door het gezelschap van het huisdier. Het “huisdier” noemen is echter een understatement na deze jaren van reizen. Als echte ontdekkingsreiziger wandelt Willow door het gebied waar Rich en zij hebben gekampeerd, is ontspannen en nieuwsgierig en houdt van deze levensstijl.

En het kan ook niet anders, gezien de wonderen die de twee de gelegenheid hebben gehad om te bewonderen in deze jaren van reizen. Bergen, koraalriffen, bossen, stranden en “eindeloze” wegen. Wat de natuur van Australië kan bieden, is uniek en onvergetelijk.

Duizenden mensen hebben de avonturen van Rich and Willow in deze jaren op sociale pagina's gevolgd. De man heeft namelijk voortdurend foto's, video's en anekdotes gedeeld over zijn lange reis door Australië, waarbij hij opmerkingen van bewondering en aanmoediging ontving om verder te gaan.

“Ik kan me niet voorstellen dat ik dit avontuur zonder haar naast me zou beleven"

"Willow is de beste reisgenoot ooit"

Advertisement

"Ze is altijd enthousiast om de plaatsen te verkennen waar we stoppen, ze is ontspannen en nieuwsgierig"

"Onze camper is ons huis, Australië is onze achtertuin"

"Sommige mensen vinden het vreemd dat ik met een kat reis, maar dat is het niet"

Advertisement

"Willow is veilig dankzij een lokalisatie halsband, waardoor ik altijd weet waar ze is"

"We moeten kiezen wat ons gelukkig maakt in het leven. Waarom zouden we stoppen als we door kunnen gaan?"

Tags: DierenReizenKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt