Een vakman creëert prachtige badkuipen met behulp van scheepstechnologie - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vakman creëert prachtige badkuipen…
Het uiterlijk van een aardbei en de smaak van ananas: dit is de vrucht die met uitsterven bedreigd werd en weer in de mode is De 13 negatieve gewoonten die ervoor zorgen dat onze hersenen ouder worden

Een vakman creëert prachtige badkuipen met behulp van scheepstechnologie

Door Janine
2.502
Advertisement

Heb je ooit gedacht dat je badkuip een kunstwerk kon zijn? Als het antwoord ja is, is dit misschien echt iets voor jou. Nathie Katzoff, Amerikaanse architect van de Nk Woodworking in Seattle, transformeert deze veelvoorkomende voorwerpen in ware meesterwerken.

Haar repertoire van houten creaties omvat fascinerende designstukken die worden gebruikt om het huis te verfraaien. Naast trappen, tafels en meubels zijn er nu de typische elementen van elke badkamer.

Dus in plaats van dat ze van keramiek, metaal of glasvezel zijn gemaakt, zijn deze wastafels en badkuipen gemaakt van hout. Dit is precies hun bijzonderheid en dankzij het gebruikte materiaal zijn ze veel isolerender dan die geproduceerd met standaard materialen.

De grotere isolerende kracht van het materiaal betekent dat het water in de badkuipen en wastafels langer warm blijft, wat ook energiebesparend is.

Elk bad dat door Katzoff is gemaakt, is uniek en vereist vele uren werk voordat het af is. Het resultaat is echter verrassend: de houten badkuip is mooi om naar te kijken en lijkt vaak op de romp van een schip.

Katzoff's eerdere ervaring in de scheepsbouw heeft in feite een fundamentele rol gespeeld bij de realisatie van deze luxe interieuraccessoires.

Zoals alle kunstwerken die speciaal door deskundige handen zijn gemaakt, hebben ook de badkuipen van Katzoff een prijs, en in dit geval is deze niet bepaald laag. Hun waarde is ongeveer $30.000: een aanzienlijk bedrag, wat het een luxe maakt voor enkelen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt