Deze bioscoop heeft de stoelen vervangen door banken en tweepersoonsbedden... een droom die uitkomt! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze bioscoop heeft de stoelen vervangen…
Onderzoekers ontdekken het “lontje” dat de ziekte van Alzheimer doet ontbranden en de vernietiging van neuronen versnelt Lego heeft een serie brailleblokjes gemaakt voor blinde en slechtziende kinderen

Deze bioscoop heeft de stoelen vervangen door banken en tweepersoonsbedden... een droom die uitkomt!

Door Janine
1.064
Advertisement

Het kijken naar een film of een aflevering van onze favoriete serie terwijl je comfortabel thuis op bed of op de bank ligt, is iets wat velen ongetwijfeld graag doen.

Met abonnementen op online services die ons in staat stellen om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases, is alles eenvoudiger en misschien zelfs goedkoper in vergelijking met naar de bioscoop gaan.

Veel mensen hebben echter bezwaar tegen dergelijke argumenten. Niet alleen omdat een film in de bioscoop een ervaring is die beleefd moet worden (ook op een collectieve manier), maar ook voor de betere kwaliteit van video en geluid die we kunnen ervaren.

Hoe kunnen we deze tegengestelde visies met elkaar verzoenen? In Zwitserland hadden ze een origineel idee, in een stad op 20 km van Zürich.

In Spreitenbach, niet ver van de grens met Duitsland, heeft de Zwitserse Pathé haar eerste "slaapkamerbioscoop" geopend.

Om mensen uit de slaapkamers en woonkamers te "slepen" en tegelijkertijd de crisis van de sector te bestrijden, bevinden zich in deze bioscoop bedden en banken.

Inderdaad: echte tweepersoonsbedden, compleet met lakens (verschoond bij elk gebruik), kussens, verstelbare hoofdsteunen en nachtkastjes verwelkomen de bezoekers van de Pathé-bioscoop voor een "thuis" kijkervaring buitenshuis.

Het is onmogelijk om het maxischerm in de zaal te vergelijken met je tv-toestel. Hier kun je alle comfort hebben: ontspannend bed, groot scherm, meeslepende audio en heerlijk eten.

Er zijn in totaal elf bedden en een kaartje kost ongeveer 18 euro. Voor degenen die bereid zijn om ongeveer 48 euro uit te geven, is er een VIP-kaart, waardoor eten en drinken gratis zijn en je niet in de rij hoeft te staan.

Degenen die kinderen hebben hoeven zich geen zorgen te maken. In de Pathé in Spreitenbach is er ook een speciale ruimte voor de kleintjes, net zo comfortabel, uitgerust met een ballenbad en verschillende spellen.

Advertisement

De wens om gasten zich thuis te laten voelen, is een filosofie die zo diep geworteld is in deze speciale bioscoop dat de managers kijkers slippers aanbieden en binnenkort ook wafels en pannenkoeken zullen aanbieden, zoals verzekerd door de directeur van Pathé Zwitserland Venanzio Di Bacco.

Voor degenen die "tevreden" zijn met minder comfort, zijn er in de bioscoop ook 350 stoelen in comfortabele en kleurrijke dubbele banken, sommige klassiek, andere met chaise longues om de benen te strekken.

Wie weet of de verspreiding van dergelijke plaatsen in de toekomst meer en meer mensen zou kunnen verleiden om hun huizen te verlaten om te genieten van een goede film.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt