Amazon verkoopt een kit voor een tuinhuisje dat je in 8 uur kunt opbouwen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Amazon verkoopt een kit voor een tuinhuisje…
De typische gewoonten van occulte depressie: hoe herken je ze en hoe kun je degenen die eraan lijden helpen 15 foto's die door echte genieën zijn vereeuwigd… onbewust

Amazon verkoopt een kit voor een tuinhuisje dat je in 8 uur kunt opbouwen

Door Janine
2.877
Advertisement

Wie heeft er nooit gedroomd van een leuk huisje in de tuin, een paar uur doorbrengen in rust, misschien comfortabel zittend op een bankje? Voor sommigen is het een echte must, een element dat niet mag ontbreken in de groene ruimte van het huis, uiteraard als er genoeg ruimte voor is.

Maar het bouwen ervan is een stap die ervoor kan zorgen dat je de wens om er een te hebben, opgeeft. Niet iedereen heeft de middelen en vaardigheden om het te doen, en om het te realiseren kan ingewikkeld en erg duur zijn.

Het zou dus een goed idee zijn om op Amazon een kit te kopen die zonder speciale hulpmiddelen ons in staat zou stellen om het uit te voeren zonder specifieke problemen.

Dit was het idee van het Amerikaanse bedrijf Allwood. Het verkopen van een kit voor een prachtig tuinhuis van hoogwaardig hout. Kantoor, ontspanningsruimte, kleine keuken of zelfs een commerciële expositie: het gebruik ervan is volgens de fabrikant talrijk.

"Solvalla" (dit is de Scandinavische naam die eraan werd gegeven) kan ook worden geïnstalleerd op de daken van gebouwen, en de montage ervan vergt slechts één werkdag voor twee volwassenen.

De instructies zijn eenvoudig, ze begeleiden je stap voor stap en de nodige hulpmiddelen zijn veelgebruikte instrumenten.

Advertisement
foto: Amazon

Met minimale inspanning zouden we een huis van 16 vierkante meter kunnen bouwen met een gewicht van ongeveer 1100 kilo met twee verschillende omgevingen. Elektrische aansluitingen zijn niet inbegrepen, maar kunnen onafhankelijk worden toegevoegd. Voor de badkamer heeft Allwood een speciale doe-het-zelf-set die afzonderlijk kan worden gekocht.

foto: Amazon

Wat dit huisje zo populair en bijzonder maakte, was het feit dat het in een kit wordt verkocht. Hoewel het momenteel niet beschikbaar is op Amazon, geeft de verkoper aan dat het rechtstreeks op zijn website kan worden gekocht.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt