Een aantal ingenieurs transformeren de motor van een Boeing 757 in een gigantische barbecue - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een aantal ingenieurs transformeren…
Het geheim van succes hangt sterk af van de persoon met wie je besluit te trouwen De bloemblaadjes van deze bloem lijken op een surrealistische manier op kolibries

Een aantal ingenieurs transformeren de motor van een Boeing 757 in een gigantische barbecue

Door Janine
1.017
Advertisement

Een gezellige barbecue, heerlijk vlees, familie of een groep vrienden en een paar uur plezier. Wie zou zo'n idee niet leuk vinden?

Barbecuen is voor veel mensen een echt ritueel, om geleefd te worden met al zijn "regels" en kenmerken wanneer de tijd het toelaat.

Natuurlijk moeten we de juiste middelen hebben. Een goede barbecue en natuurlijk ervaring in het in de praktijk brengen van alle kneepjes van het vak, zodat het vlees dat zal worden gegeten echt uniek en heerlijk wordt. Dit was ongetwijfeld de missie die de ingenieurs van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta, die een echt unieke en bijzondere barbecue hebben ontwikkeld, hebben opgezet.

via: Delta.com

Als je je afvraagt wat een luchtvaartmaatschappij met een barbecue te maken heeft, kunnen we je geen ongelijk geven. Het team van Delta TechOps zou het echter niet met je eens zijn. In feite is hun grill direct - en letterlijk - ingebouwd in de motor van een Boeing 757.

Je leest het goed. Dit team van ingenieurs uit Atlanta, Georgia, veranderde de motor in een gigantische barbecue. Het was een Pratt & Whitney PW2000-motor, speciaal geopend en geleegd om plaats te maken voor de grill.

Natuurlijk, gezien de grootte, is het een barbecue voor zeer veel mensen, omdat het tot 500 hamburgers per uur kan maken. De werkplek moedigt dan ook comfort en efficiëntie aan voor degenen die zich bezighouden met het vlees op het vuur.

Een merkwaardig voorbeeld van het hergebruik van een ongewoon voorwerp, dat volgens Delta de bekwaamheid van het team van TechOps laat zien, dat zich elke dag inzet om de vliegtuigen in vorm te houden voor hun vluchten.

Advertisement

Wie weet of we in een park of in een tuin vroeg of laat onze ogen niet zullen kunnen geloven dat we ons voor zo'n voorwerp zullen vinden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt