Een aantal ingenieurs transformeren de motor van een Boeing 757 in een gigantische barbecue

Janine image
door Janine

28 Juni 2019

Een aantal ingenieurs transformeren de motor van een Boeing 757 in een gigantische barbecue
Advertisement

Een gezellige barbecue, heerlijk vlees, familie of een groep vrienden en een paar uur plezier. Wie zou zo'n idee niet leuk vinden?

Barbecuen is voor veel mensen een echt ritueel, om geleefd te worden met al zijn "regels" en kenmerken wanneer de tijd het toelaat.

Natuurlijk moeten we de juiste middelen hebben. Een goede barbecue en natuurlijk ervaring in het in de praktijk brengen van alle kneepjes van het vak, zodat het vlees dat zal worden gegeten echt uniek en heerlijk wordt. Dit was ongetwijfeld de missie die de ingenieurs van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta, die een echt unieke en bijzondere barbecue hebben ontwikkeld, hebben opgezet.

via Delta.com

Advertisement
Solowingzx/Imgur

Solowingzx/Imgur

Als je je afvraagt wat een luchtvaartmaatschappij met een barbecue te maken heeft, kunnen we je geen ongelijk geven. Het team van Delta TechOps zou het echter niet met je eens zijn. In feite is hun grill direct - en letterlijk - ingebouwd in de motor van een Boeing 757.

Je leest het goed. Dit team van ingenieurs uit Atlanta, Georgia, veranderde de motor in een gigantische barbecue. Het was een Pratt & Whitney PW2000-motor, speciaal geopend en geleegd om plaats te maken voor de grill.

Advertisement
Solowingzx/Imgur

Solowingzx/Imgur

Natuurlijk, gezien de grootte, is het een barbecue voor zeer veel mensen, omdat het tot 500 hamburgers per uur kan maken. De werkplek moedigt dan ook comfort en efficiëntie aan voor degenen die zich bezighouden met het vlees op het vuur.

Een merkwaardig voorbeeld van het hergebruik van een ongewoon voorwerp, dat volgens Delta de bekwaamheid van het team van TechOps laat zien, dat zich elke dag inzet om de vliegtuigen in vorm te houden voor hun vluchten.

Solowingzx/Imgur

Solowingzx/Imgur

Wie weet of we in een park of in een tuin vroeg of laat onze ogen niet zullen kunnen geloven dat we ons voor zo'n voorwerp zullen vinden!

Advertisement