Op deze luchthaven is een glijbaan voor laatkomers die rechtstreeks naar de gate gaat - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op deze luchthaven is een glijbaan voor…
Strijd tegen plastic: Mc Donald's vervangt de beker van de beroemde Mc Flurry door een ecologische beker Sigarettenpeuken vervuilen meer dan plastic rietjes: ze zijn het meest voorkomende afval ter wereld

Op deze luchthaven is een glijbaan voor laatkomers die rechtstreeks naar de gate gaat

Door Janine
812
Advertisement

De luchthaven van Singapore in China wordt beschouwd als een van de beste luchthavens ter wereld en zit vol met ongelooflijke en bijzondere verrassingen. Wist je dat er op de luchthaven Changi in Singapore een echte glijbaan is die de passagier rechtstreeks naar de gate voor zijn vlucht brengt? Deze hilarische uitvinding in de Chinese stad werd getest door de passagier Yusuf El Askary, de eerste die de glijbaan van deze ongelooflijke internationale luchthaven heeft uitgeprobeerd.

via: Daily Mail
foto: YouTube

De video gemaakt door Yusuf is het internet al rondgegaan en laat zien hoe je, met alleen een ticket en instapkaart op zak, kunt profiteren van de glijbaan in Terminal 3 waarvan het platform 12 meter boven de gate is geplaatst. En toch bevindt zich deze steile glijbaan in Terminal 4. Maar hoe is het mogelijk om toegang te krijgen tot deze leuke kortere weg in de Chinese stad?

foto: YouTube

Alles wat je moet doen, is $10 besteden bij een winkel of restaurant van de luchthaven in Changi! Maar dat is niet alles: aan het einde van de grappige “glijpartij”, bevind je je direct aan de voet van de zogenaamde "rode kroonluchter", een gigantische speeltuin vol klimnetten en klimpalen die in 2018 is ingehuldigd.

Advertisement

Sunday Funday! Have a go at the Slide@T3 to cap off your weekend 😎 [More info:bit.ly/1QZweW1]

Pubblicato da Changi Airport su Sabato 28 aprile 2018

Een leuke oplossing die niet alleen de roltrappen kan vervangen, maar ook het probleem kan oplossen van de... laatkomers!

Source:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt