Amazon verkoopt huizen die met een druk op de afstandsbediening groter worden. Zo ziet het er vanbinnen uit - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Amazon verkoopt huizen die met een druk…
Iedere moeder zou haar dochter deze 8 vormen van schadelijk gedrag moeten besparen Waarom muggen jou liever steken dan sommige andere mensen

Amazon verkoopt huizen die met een druk op de afstandsbediening groter worden. Zo ziet het er vanbinnen uit

Door Skip Tromp de Haas
3.177
Advertisement

Iedereen weet het: online aankopen doen is gewoon vaste prik in het dagelijks leven. Op Amazon en soortgelijke sites kunnen we nagenoeg alles kopen, variërend van nuttige zaken tot dingen die niet noodzakelijk zijn, maar die je wel voldoende prikkelen om ze in je winkelwagentje te gooien.

De kolos van Jeff Bezos is zonder twijfel het populairst en het best bevoorraad en van de duizenden producten die het heeft zitten soms ook echt dingen die heel bijzonder zijn.

Als je denkt dat je bij Amazon nagenoeg alle benodigdheden voor in en rond het huis kunt kopen, dan moet je misschien toch proberen je blik te verruimen. Waarom dan? Je kunt namelijk bij Amazon ook een compleet huis kopen!

via: WZH Group
foto: Amazon

Dit huisje is een uitstekend voorbeeld van modulair bouwen, dat wil zeggen dat het aan de lopende band is gemaakt, voorgefabriceerd dus, en vooral uitschuifbaar. Hoe dan? Simpel: met een simpele afstandsbediening.

Je kan het huis opvouwen zodat het tijdens het transport minder ruimte inneemt. Als je eenmaal de plek gevonden hebt waar je het huis wil "openen" is dat zo gedaan: druk op de afstandsbediening en het huis bouwt zichzelf weer uit.

foto: Amazon

Het is niet een gewone spartaanse container. Dit huis van het Chinese designbedrijf WZH Group kan worden uitgerust met veel comforts en ook gericht zijn op duurzaamheid. Er zitten zonnepanelen op het huis, het is gemaakt van recyclebare materialen en het interieur bevat een klein keukentje, een badkamer met wasbak, wc en douche, maar natuurlijk ook een woonkamer of beter gezegd woongedeelte.

Advertisement
foto: Amazon

De materialen zijn personaliseren en kan het ook worden uitgerust met aansluiting op het elektriciteitsnet. Het zal geen ruim huis zijn, zeker niet, maar het is wel een goedkope oplossing die velen wel goed uit zal komen. Als we kijken naar de woningprijzen in veel delen van de wereld wordt het duidelijk dat de 21.300 euro echt niet veel is die je nodig hebt om deze kleine "inklapwoning" te kopen.

foto: WZH Group

Voeg daar nog aan toe dat het praktisch is, makkelijk te vervoeren en makkelijk om het perfecte huisje direct uit te kiezen op Amazon, nou dan zit je geramd. WHZ biedt echt veel mogelijkheden: voor ongeveer 33.000 euro heb je ook een grotere, knussere variant.

Wie weet of constructies als een veelvoorkomend alternatief gaat zijn in de toekomst, vol vernuft tegen een lage prijs vergeleken met klassieke bouwmethodes. Kleine huizen zie je steeds vaker en zal dit huis net even dat beetje meer hebben!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt