Deze verwarmde jas met geïntegreerde batterij houdt je zelfs in de koudste maanden warm

Janine image
door Janine

05 Oktober 2019

Deze verwarmde jas met geïntegreerde batterij houdt je zelfs in de koudste maanden warm
Advertisement

Wanneer de wintermaanden naderen, ben je altijd op zoek naar de perfecte outfit: het doel is om het niet koud te hebben, maar tegelijkertijd om met elegantie te pronken met het laatst gekochte model van die specifieke jurk of jas. Voor alle motorrijders, maar ook voor degenen die bijzonder veel last van de kou hebben, is er een revolutionaire, comfortabele en elegante jas: de thermische jas die verwarmd wordt dankzij een zeer eenvoudige oplader. Een van de bekendste merken die dit soort kleding produceert, is ORORO en kan worden gekocht via Amazon.

via ORORO

Advertisement
Amazon

Amazon

Een jas die echt ideaal lijkt te zijn voor diegenen die in de wintermaanden last hebben van de kou en vooral voor diegenen die op twee wielen rijden, constant blootgesteld aan de weersomstandigheden. Deze specifieke jas wordt aangedreven door een oplaadbare batterij, die zich in de linker binnenzak bevindt. Het merk beweert dat de batterij acht uur bij daadwerkelijk gebruik meegaat en ook kan worden gebruikt als oplader voor smartphones.

Advertisement
Amazon

Amazon

De "verwarmingselementen" zijn geïntegreerd op de borst en in het centrale deel van de rug, met drie verschillende temperatuurniveaus om uit te kiezen. De gebruikte stof is uiteraard waterdicht en zeer resistent.

Zowel heren- als damesmodellen ontvangen overwegend positieve recensies op Amazon en veel gebruikers noemen deze jas een "must" voor de winter.

Amazon

Amazon

Dit model kost $139 en kan gemakkelijk op Amazon worden gekocht. Dit is duidelijk niet het eerste en enige product dat deze buitengewone service biedt: op de markt zijn er ook handschoenen en thermische schoenen, voor degenen die de meest intense kou niet kunnen weerstaan.

Deze jas kan bovendien een leuk cadeau zijn voor iedereen die op twee wielen reist en met name last heeft van de wind tijdens het hardlopen.

Advertisement