In dit reservaat kun je zwemmen in een zwembad met schattige baby otters - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In dit reservaat kun je zwemmen in een…
Een tekenaar illustreert het leven van van Gogh alsof het een stripverhaal is, tegelijkertijd komisch, ironisch en dramatisch Tanzania: de Masai worden uit hun thuisland verwijderd om ruimte te maken voor luxe safari's

In dit reservaat kun je zwemmen in een zwembad met schattige baby otters

Door Janine
1.502
Advertisement

In Lousiana (VS) is er een zoölogisch park dat werkelijk geschikt is voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardagsfeest of een zomerkamp is, en dat volwassenen en kinderen in staat stelt echt unieke ervaringen in contact met de natuur te ervaren. Een van de meest bijzondere voorstellen van het park is de mogelijkheid om lekker te zwemmen samen met kleine... otters! Je leest het goed: heb je een lange werkweek achter de rug? Overweeg dan om in het gezelschap van deze lieve dieren te ontspannen en lekker in het water te liggen.

Om deel te nemen aan de ervaring van Barn Hill Preserve moet je minstens 16 jaar oud zijn. Het zwemmen met de otters is inbegrepen bij een grotere tour, inclusief een tentoonstelling over luiaards, rode kangoeroes en andere dieren. Uiteraard wordt ook rekening gehouden met de tijd die nodig is om je om te kleden en je zwemkleding aan te doen. Het duurt ongeveer 1 uur, terwijl de gemiddelde zwemtijd in het zwembad met de otters ongeveer 35 minuten duurt. Het aantal deelnemers aan het zwembad is beperkt, zodat deze ervaring onvergetelijk wordt en niet stressvol is voor de kleine dieren.

Advertisement

De activiteit wordt slechts eenmaal per dag gepland en slechts enkele dagen per week. "Gasten komen het zwembad binnen en de otters worden geïntroduceerd als “recreatie”. Onze otters worden nooit gedwongen om iets te doen, de hele ervaring is ook voor hen volledig positief", aldus president John "Gabe" Ligon, van de Barn Hill Preserve.

Advertisement

Een typische dag voor een Aziatische otter in het reservaat bestaat uit:: wakker worden met de geur van een lekker ontbijt op basis van vis en garnalen. Dan een lekkere ochtendduik nemen, opdrogen, 's middags een dutje doen, de insecten die rondvliegen achterna zitten en weer een dutje doen.

Advertisement
Advertisement

Wat lief!

Zou jij ook met zulke lieve dieren willen zwemmen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt