Een bedrijf heeft een speciaal babypakje gemaakt: wanneer ze kruipen, dweil je de vloer

Janine image
door Janine

12 November 2019

Een bedrijf heeft een speciaal babypakje gemaakt: wanneer ze kruipen, dweil je de vloer
Advertisement

Zou je ooit gedacht hebben dat je kind van een paar maanden oud je zou hebben kunnen helpen met huishoudelijke klusjes? Waarschijnlijk niet, integendeel, het idee van een baby in huis doet ons onmiddellijk denken aan de mogelijke rampen die het zou kunnen veroorzaken als het gaat kruipen en vooral wanneer het de eerste kleine stapjes begint te zetten. Het bedrijf Beddinginn heeft een heel speciaal pakje gemaakt, die als doel heeft om het kind aan te kleden en tegelijkertijd  "de vloer schoon te maken"! Precies: het mooie en kleurrijke pakje heeft geïntegreerde stoffen die speciaal zijn ontworpen om stof van de vloer op te vangen. Dit is natuurlijk een grappige vondst om aan die kinderen te geven die al kruipend de wereld beginnen te ontdekken.

via Beddinginn

Advertisement
Beddinginn

Beddinginn

Aan de andere kant, wat is er beter dan een klein beetje verantwoordelijkheidsgevoel bij een klein kind op te wekken, te beginnen met kleine huishoudelijke taken? In feite is het grappige idee van Beddinginn gebaseerd op dit concept, maar het is duidelijk een product dat een glimlach op je gezicht probeert te toveren in plaats van de vloer te poetsen.

Advertisement
Beddinginn

Beddinginn

Wanneer het kind begint te kruipen, komt het in contact met de vloer via verschillende delen van zijn lichaam: ellebogen, armen, knieën, enz. - allemaal plekken waar op het eenvoudige pakje een zeer resistent materiaal is geïntegreerd, vergelijkbaar met die gebruikt voor de dweil. En net als een dweil, zal het kind "de grond schoonmaken" door het huis rond te kruipen. Het is duidelijk dat dit pakje de dweil, bezem of stofzuiger niet kan (en mag) vervangen. Verder is het raadzaam om het pakje na een paar uur gebruik onmiddellijk te wassen, om te voorkomen dat de baby te lang in contact blijft met stof.

Beddinginn

Beddinginn

Het kost ongeveer $20 en, zelfs als je niet zeker bent van de effectiviteit bij het schoonmaken, biedt het zeker extra bescherming voor je kind.

Advertisement