15 foto's van onherhaalbare momenten die perfect laten zien wat het betekent om ouders te zijn - Curioctopus.nl
x
15 foto's van onherhaalbare momenten…
14 mensen die zeiden dat ze professionals waren, maar hun werk suggereert iets anders Deze vogel is half mannelijk en half vrouwelijk - een zeldzame genetische aandoening waardoor hij er extravagant uitziet

15 foto's van onherhaalbare momenten die perfect laten zien wat het betekent om ouders te zijn

05 Januari 2021 • Door Janine
20.106
Advertisement

Het ouderschap is een uitdaging en een voortdurende toewijding. Hoewel ouders veel dingen delen, is iedereen getuige van onherhaalbare feiten en situaties. Ouder zijn gaat niet alleen over het zorgen voor je kinderen, ze meenemen naar het park of eten voor ze klaarmaken. Het karakter en de persoonlijkheid van elk kind maken het ouderschap tot een onbekend en altijd nieuw beroep: er is geen echte manier om je voor te bereiden. Deze ouders hebben unieke momenten vereeuwigd, soms komisch en soms grotesk, waarin velen zichzelf echter kunnen weerspiegelen. Als je wilt weten wat het betekent om ouders te zijn (en vergeet fotoshoots met een onberispelijk huis en een ontspannen blik), blader dan door deze afbeeldingen.

1. Ouder zijn betekent denken dat de baby slaapt en hem met een blij gezicht zien rondkruipen.

2. Het lijkt op mascara, ook al zijn de kenmerken ervan verborgen. Weten we echt zeker dat het op deze manier moet worden gebruikt?

Advertisement

3. Het kind maakt zijn moeder wakker door te zeggen "kijk, hij is zo mooi en hij heeft een fan nodig". Waar heeft hij hem vandaan?

4. Het risico dat kinderen de afstandsbediening pakken en deze kwijtraken, ligt altijd op de loer. Deze ouders hebben de oplossing gevonden.

5. Als je ze even uit het oog verliest kunnen ze van alles uithalen... zelfs het bed vullen met talkpoeder (of meel?).

Advertisement

6. Kinderen weten hoe ze gevaarlijk moeten zijn, en ze kunnen ooks de hulpmiddelen die nodig zijn voor hun ouders in gevaar brengen. Deze ouders hebben een hek gebouwd.

7. Over computers gesproken: het wordt ten zeerste aanbevolen om deze niet onbeheerd achter te laten, vooral als er stiften binnen handbereik van een kind zijn.

Advertisement

8. Ja, ouder zijn betekent ook dat je door kleine voetjes in het gezicht wordt geschopt. Deze moeder lijkt er niet zo blij mee te zijn.

9. Kinderen zijn slim en ze weten dat de punt van aardbeien vaak het zoetste deel is. Een ouder opende de verpakking en vond dit.

Advertisement

10. Ook deze foto laat zien dat het misschien geen goed idee is om je kinderen met een of ander voorwerp in de auto te laten. Je zult moeten opruimen.

11. Hij wilde een ei bakken om toast te maken, maar het liep niet volgens plan. Dit is het resultaat.

12. In alle rust eten vereist fantasie, en deze moeder had er voldoende van. Haar dochter lijkt echter niet gelukkig.

13. Over computers gesproken en deze niet onbeheerd achterlaten: het toetsenbord kan een slecht einde krijgen.

14. De man fotografeerde zijn vrouw op het moment dat het haar het meest weerspiegelt als moeder: op een moment van vermoeidheid maar van een oneindige tederheid.

15. De kinderwagen kan een alternatieve winkelwagen worden: in dit geval kan het een grote doos pizza vervoeren.

Het ouderschap gaat niet altijd over rozen: er is liefde, geduld en ook een beetje humor voor nodig. Deze ouders deelden momenten uit hun leven. Wat betekent het voor jou om ouder te zijn?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt